Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ősszel az Akváriumban koncertezik a Uriah Heep

Október 23-án ismét Budapesten koncertezik a Uriah Heep. A legendás hardrockerek ezúttal az Akvárium színpadán játszanak majd.

0504heep

Az 1969-ben alakult angol Uriah Heep a rocktörténet egyik legfontosabb zenekara, a Deep Purple és a Led Zeppelin mellett nevükhöz köthető a '70-es évek, azaz a klasszikus hard rock korszak hangzásvilágának kialakítása. Legnagyobb slágereik, a Lady In Black, az Easy Livin', a July Morning vagy a Gypsy az éra meghatározó klasszikusai, lemezeikből világszerte több mint 45 millió példány fogyott.

A zenekar közel ötvenéves pályafutása során számos tagcserén esett át, az alapítók közül ma már csak a gitáros Mick Box tartja a frontot, ám a jelenlegi felállás is roppant erős és hangulatos koncerteket ad. Magyarországon számos alkalommal játszottak már a közönség legnagyobb megelégedésére, legutóbb 2015-ben, azonban most újra visszatérnek, hogy egy fantasztikus estét varázsoljanak a magyar rajongók számára az Akváriumban. Ráadásul a csapat új lemezzel érkezik hazánkba, hiszen Living The Dream című legújabb albumuk előreláthatóan augusztusban kerül a boltokba. A jegyek szeptember 1-ig 8500 forintért, utána 8900 forintért kaphatók. Részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.