Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Speciális jubileumi koncertet ad a Rockmaratonon az Insane

Egy ideje már inaktív az Insane, a zenekar azonban egy este erejéig felébred álmából: az idei Rockmaraton nyitónapján tolnak egy különleges, jubileumi koncertet.

0705insane

Tíz évvel ezelőtt, 2008-ban adta ki az EDGE Records az Insane zenekar Our Island - Our Empire lemezét. Az időközben több tagcserét is megélt, majd pihenőpályára állt csapat a jubileum alkalmából egyetlen estére újra leporolja a hangszereket és egy „all-star" nosztalgiafelállással speciális koncertet ad a Rockmaraton Fesztiválon.

Az Our Island - Our Empire éppen az Insane fennállásának tizedik évfordulóján jelent meg és hamar közönség kedvenccé vált, miközben a szakma elismeréseként a Fonogram-gálán az év rock vagy metal albuma díjat is elnyerte. Olyan slágerek szerepeltek a korongon, mint a 33, a Hocus-Pocus vagy a Restart, amelyek most, 2018-ban újra élőben hallhatóak majd sok más meglepetés mellett a fesztivál nyitónapján. Molnár Bálint, Knapp Oszkár, Balogh Dániel, Érsek Gábor, Takács Tibor, Brünner Béla és Tóth Bertalan már lázasan készül a bulira, amely tehát július 10-én lesz a Rockmaratonon. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.