Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sötét víziók a közeljövőről: jön az új Lacuna Coil

0114lacunacoilMárcius 31-én jelenik meg az olasz Lacuna Coil új nagylemeze, a Broken Crown Halo. Az albumot ismét a Century Media adja ki, producere pedig Jay Baumgardner, a P.O.D., a Sevendust, az Evanescence és a Papa Roach korábbi munkatársa volt.

„Milyen konfliktusok érintenek olyan mélyen, hogy a saját világod legmélyebb sarkaiba menekülsz előlük?”, teszi fel a kérdést az albumról szóló közleményében a csapat. „Manapság körülvesznek minket a hazugságok, álcák, az emberek pedig úgy viselkednek, mint akiknek láthatatlan korona van a fejükön – de ha viselni akarod ezt, jó, ha elég vastag hozzá a bőröd! A Broken Crown Halo egy olyan lemez, amely a mindennapjaink filmzenéje is lehetne: egy sötét vízió a közeli jövőről, ahol a túlélés megszokássá válik, a bukás pedig nem valami olyasmi, amit el kell kerülni, hanem inkább üdvözlendő azokkal a leckékkel együtt, amelyeket megtanulunk belőle. Elég magasra helyeztük a lécet a Dark Adrenaline-nel, és nem volt könnyű eljuttatni a hangzásunkat a következő szintre, de olyan év áll a hátunk mögött, amely tele volt személyes problémákkal és változásokkal: megéltük ezeket, tanultunk belőlük és fejlődtünk általuk. Megtanultuk, miként kell erősnek és egyre erősebbnek lenni, és olyan hangulatot éreztünk a zenekarban, amit még soha korábban.”

A Broken Crown Halo a Lacuna Coil hetedik albuma, amelyet az előző két anyaggal ellentétben most nem Don Gilmore-ral, a Linkin Park és a Bullet For My Valentine producerével készítettek el, hanem Jay Baumgardnerrel. A zenekar márciustól már turnézik Amerikában a Revolver Hottest Chicks In Hard Rock turné keretében, a Sick Puppies, az Eyes Set To Kill és a Cilver társaságában.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#4 Flagellator1974 2014-01-16 13:21
A "Wishmaster" odaver akármelyiknek :P Nem mondom hogy szar, mert nem az és az énekesnő is nagyon szép. De nagyon kispályás zene.
Idézet
 
 
+1 #3 frincs 2014-01-14 20:27
Szerintem pont a legutóbbi kifejezetten jól sikerült (már ha popzenére szabad ilyet mondani :-)). A Comalies óta készülteket simán lemossa. (részemről a Within Temptationt is, de azért más a 2 zkr megközelítése)
Idézet
 
 
+1 #2 Gabe3 2014-01-14 16:44
Fülelj bele pl. a Comaliesbe (vsz a legjobb Lacuna Coil album), hátha az nem fog annyira "felejthetőnek" tűnni.
Amúgy az újabb lemezeiket én se hallgattam rongyosra (kissé túl kommerszek, "amerikaiasak"), de azért mindegyiken van néhány jó szám, így várós az új anyag is.
Idézet
 
 
+7 #1 kéjsóvár bohóc 2014-01-14 14:53
Nekem erről a zenekarról a Within Temptation jut eszembe. Dögös énekesnő felejthető muzsikával.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.