Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sötét, súlyos, dallamos albummal búcsúzik (?) a Sevendust

Black Out The Sun címmel, 2013 áprilisában jelenik meg a Sevendust új nagylemeze, amelyet a csapat sötétnek, súlyosnak és dallamosnak ígér, és legsikeresebb albumaikat, az 1999-es Home-ot és a 2001-es Animosityt emlegetik a zene kapcsán.

„Alapvető Sevendust lemezt készítettünk”, magyarázta Clint Lowery gitáros egy rádióműsorban. „Semmi olyasmi nem szerepel rajta, ami alapvetően szembemenne a korábbi munkáinkkal, de van benne egy sötétebb tónus is. Van benne jó adag elektronika, de olyan, mint amilyenek eddig is voltunk: súlyos, de dallamos. Vagyis ha Sevendust rajongó vagy, elsősorban a kettes és harmadik albumaink vonalát viszi majd tovább. Ha egybe tudnánk olvasztani a Home-ot meg az Animosityt, nagyjából ilyen lenne a végeredmény.”

A zenekar 2013 elején valószínűleg a Lacuna Coil és a Coal Chamber társaságában indul turnéra Észak-Amerikában. Némileg árnyalja a helyzetet, hogy Lajon Witherspoon énekes és Morgan Rose dobos tavaly egy rádióinterjúban úgy fogalmazott: a Sevendust útja akár a vége felé is közeleghet. A tábor zúgolódása miatt Rose-nak később a Twitteren finomítania is kellett az elhangzottakat. „Nos, srácok. Az egész búcsú-dologról csupán szó van. Szeretjük egymást, nincsenek problémáink, egyszerűen csak hiányzik a családunk. Döntés még nem született", szögezte le. Később mindezt azzal egészítette ki, hogy a banda egészen biztosan készít következő albumot, és azt rendesen meg is turnéztatja.

A Sevendust legutóbbi lemeze Cold Day Memory címmel jelent meg 2010-ben.

 

Hozzászólások 

 
-4 #2 JamesSmith 2012-11-18 23:11
Ismeri valaki egyáltalán a Sevendustot, hogy ennyi mínuszt kapok? :D
Idézet
 
 
-14 #1 JamesSmith 2012-11-16 20:03
Ennek csak örülni kellene. Ez a zenekar egy kalap szart nem ér(t).
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.