Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sosem volt még ennyire gonosz a Rage

Február 24-én jelenik meg a német Rage huszonegyedik (!) stúdiólemeze, ami stílszerűen a 21 címet kapta a keresztségben. Peavy Wagnerék Charlie Bauerfeind producerrel kezdték el rögzíteni a lemezt a németországi Grefrathban található Twilight Hallban. Az anyagra tíz dal kerül fel, a kiadó a Nuclear Blast lesz.

A Rage új albumán olyan témák szerepelnek majd, mint a Psycho Terror, a Forever Dead, a Twenty One, a Serial Killer, a Concrete Wall vagy a Death Romantic. „A 21 dalai még annál is jobbak, mint amilyennek a próbateremben tűntek", mondja a nótákról Victor Smolski gitáros. „Minden nagyon erőteljes és agresszív, még több energia rejlik bennük. Rengeteg időt fordítottam a hangbeállításokra és sok erőfeszítést tettem a minél jobb hangszerelés érdekében is, így azt gondolom, a 21 az utóbbi évek legjobban hangszerelt Rage albuma lesz, ami a gitár-, basszus- és dobtémák összehangoltságát illeti. Producerként óriási a felelősségem, de miután tíz éve dolgozom Charlie Bauerfeinddel, igazából vakon is értjük egymást. Nagyon elégedett vagyok a többiek teljesítményeivel is: Peavy (Peavy Wagner énekes/basszer) olyan gonosz, amilyennek korábban még sosem hallhatta senki, és André (André Hilgers dobos) is maximumot nyújtott. Gitárilag én is megpróbáltam a lehető legtöbbet nyújtani, amire képes vagyok."

Smolski szerint a friss Rage lemez tényleg nagyon karcos és durva, nem lesznek rajta „happy metal" melódiák. A csapat a megjelenést követően egy Metal Firestorm 2012 fedőnevű turnén mutatja majd be először a 21 dalait tavasszal, előzenekaraik a Tyr és a Communic lesznek. A körút sajnos csak nyolc német és egy svájci állomásra korlátozódik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.