Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Sosem lehet tudni, mit hoz a holnap, de Lemmy küzd”

0925mheadMég a múlt heti újabb koncertgebaszok előtt adott interjút Mikkey Dee, a Motörhead dobosa Mitch Lafon podcastjében, amelyben Lemmy egészségi állapota is szóba került. Mikkey szerint Lemmy még a helyzet kiszámíthatatlansága ellenére is jól van, ő pedig egyenesen kiváló formában érzi magát.

„Sosem lehet tudni, mit hoz a holnap, de Lemmy küzd, és már jobban, sokkal jobban van”, mondta Mikkey. „Már úgy értem, idén tényleg kurva jól nyomtuk szerte a világon, ami pozitív, miközben ilyen hektikus a beosztásunk. De mondom, sosem tudhatod előre, mi történik. Néha kicsit mindannyian fáradtak vagyunk, főleg, hogy idén tényleg nagyon sokat utaztunk, emellett januártól dolgoztunk az új albumon is. De Lemmy jól van, és a kedélyállapota is jó. Ami pedig engem illet, jobban játszom, mint valaha, én legalábbis így érzem. Egyelőre nincsenek hát- vagy könyök- vagy váll- vagy csuklóproblémáim. Lekopogom, de eddig minden oké… És így, hogy könnyen képes vagy rá, jó móka turnézni meg játszani.”

A Motörhead Dee szerint nincs rákényszerülve arra, hogy minduntalan új lemezeket készítsen, a múlt héten kiadott Bad Magicet is kizárólag azért rakták össze, mert így akarták. „Nem arról van szó, hogy mindenáron kell vagy nem kell valamit csinálnunk. Viszont élvezzük a kreatív munkát, mind szívesen írunk. Phillel imádunk új dalokat összerakni, mindig óriási kihívást jelent az ilyesmi. Emellett folyamatosan jönnek a táborunkba az újabb rajongói generációk is, szóval nagyon fontos, hogy haladjunk. Nem játszhatjuk folyamatosan csak a régi dolgokat, újakra is szükség van.”

 

Hozzászólások 

 
+1 #5 Venomádi 2015-09-01 18:51
Na azért ácsi, a Fire storm hotel, meg a Shoot out your lights odabasz. A többiről nem is beszélek mert nem hallottam még.
Idézet
 
 
#4 GVM206 2015-09-01 16:58
"a múlt héten kiadott Bad Magicet is kizárólag azért rakták össze, mert így akarták..."

Egyelőre még egy kezemen meg tudom számolni, hányszor hallgattam ezt az új lemezt, de félek, hogy nem lesz sokkal több. A korábbi albumoktól eltérően most nem tudok kiemelkedő pontot mondani, mintha most már a zene is kezdené éreztetni, hogy eljárt a trió fölött az idő...
Idézet
 
 
+9 #3 xyxy 2015-09-01 14:05
Idézet - Matolcsy Gyorgy:
Szellemileg visszamaradott mosdatlan bunkok

Köszönjük, hogy ezzel a mondattal ilyen jól bemutattad magad, és teljes családodat.
Idézet
 
 
+3 #2 Aaaarrrggghhh.... 2015-09-01 14:04
Idézet - Matolcsy Gyorgy:
Szellemileg visszamaradott mosdatlan bunkok

Azt nem tudom, hogy ezeket a troll hozzászólásokat miért tartják az alkotóik viccesnek. Szomorú, hogy valakinek annyira nincs élete, hogy erre fanyalodik, hogy szórakozhasson...
Idézet
 
 
-16 #1 Matolcsy Gyorgy 2015-09-01 12:34
Szellemileg visszamaradott mosdatlan bunkok
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.