Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sosem látott extra fotók és exkluzív DVD az új Tankcsapda könyvben

Tele a Tankot címmel a Tankcsapda történetéről szóló, fotókkal gazdagon illusztrált új kötet jelent meg május 21-én. A könyv a Tankcsapda Lukács – Cseresznye – Fejes „korszakát", vagyis a 2000 és 2011 közötti időszakot mutatja be és zárja is le egyben, több mint ezer, túlnyomó részben eddig sehol nem publikált fotó kíséretében, 468 oldalon.

Az elmúlt tizenkét év legfontosabb momentumai mellett rengeteg exkluzív információ, idézet szerepel a debreceni zenekarról, az olvasó átélheti az évek alatt elért sikereket, kudarcokat nem csak a csapat, hanem a mellettük dolgozó stáb tagjainak szemszögéből is. A backstage képekkel gazdagon illusztrált könyvből az is kiderül, hogyan éli mindennapjait a csapat utazás közben, a turné állomásokon, a szállodákban, de kiderül az is, miként épül fel egy koncert, hogyan készül egy-egy album, videóklip, és hogy mit gondolnak a Tankcsapdáról az újságírók, a rajongók, a blogok és bloggerek.

A könyv DVD melléklete önmagában is kuriózum, hiszen ez az eddig kiadatlan koncertfelvétel a zenekar 2009-es tavaszi Nem hagylak el turnéjának budapesti, Diesel Klubban rögzített teljes anyagát tartalmazza, vagyis nem kevesebb, mint huszonhét klasszikus Tankcsapda dal kapott rajta helyet. A könyv kizárólag a banda fő szponzora, a MOL benzinkútjainál kapható.

A Tankcsapda új gitárosával, Sidivel hamarosan interjút közlünk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.