Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sonata Arctica: megérkezett a második dal az új albumhoz

0214saA múltkori The Wolves Die Young után új szöveges videót mutatott be a Sonata Arctica a március végén érkező Pariah’s Child lemezhez Cloud Factory címmel. Tony Kakkóék április 30-án ismét Budapesten játszanak.

„Zeneileg az album inkább a régi Sonata felé hajlik, ami azt jelenti, hogy több power metalos elem hallható a dalokban, meg persze ilyen vagy olyan formában farkasok is felbukkannak a dalokban", mondja Kakko, aki éppen ezért döntött úgy társaival egyetemben, hogy a borítón is központi szerepet kap a banda totemállata, a farkas. Emellett ez lesz a csapat első lemeze a tavaly augusztusban leigazolt úgy basszerrel, Pasi Kauppinennel.

„Vannak a lemezen amolyan instant Sonata greatest hits-típusú dalok, ami jó érzés. Szerintem sikerült elérnünk azt az eredményt, amire fejben törekedtünk: úgy indultunk neki, hogy el akarjuk készíteni a Sonata Arctica következő power metalos lemezét, és meg is valósítottuk ezt. Azt kell mondanom, hogy mára már elég messzire sodródtam ettől a villámsebes, speedes, vidáman pozitív irányvonaltól, de örömmel nyugtáztam, hogy ez a stílus még mindig képes mosolyt csalni az arcomra. Ez egyben a régi dalokat is teljesen új fényben láttatja velem, és most már tökéletesen meg tudom érteni, miért élvezik olyannyira a rajongók, amit a korai időkben játszottunk”, mondja a frontember.

0109sonatac

A dallista az alábbi:

01. The Wolves Die Young
02. Running Lights
03. Take One Breath
04. Cloud Factory
05. Blood
06. What Did You Do In The War, Dad?
07. Half A Marathon Man
08. X Marks The Spot
09. Love
10. Larger Than Life

A Sonata Arctica április 30-án a Club 202-ben lép fel a Concerto szervezésében. A csapat legutóbbi lemeze 2012 májusában jött ki Stones Grow Her Name címmel.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Sanctus 2014-03-01 11:30
Fene tudja, én még szeretem, ha időnként feltűnik egy rím ebben a műfajban. Zeneileg sem egy nagy szám, ha ez Tonyt a korai időszakra emlékezteti, akkor szellős a memóriája. Kettőből semmi...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.