Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sokszoros platinalemezes gitáros csatlakozott a Newstedhez

0320jasonIgazi nagyágyúval bővült Jason Newsted zenekara, a Newsted, akik június 26-án Tokajban, a Hegyalja Fesztiválon is fellépnek: élőben a Staind gitárosa, Mike Mushok teszi majd teljessé a felállást.

Mike Mushok, a Staind gitárosa csatlakozott Jason Newstedhez, Jessie Farnsworth gitároshoz, illetve Jesus Mendez Jr. doboshoz, így tehát immáron teljes a zenekar koncertfelállása. Mushokról és Jasonről már pár hete is felkerült a netre egy videó, amint a basszer verandáján játszogatnak, akkor azonban még senki sem gondolta volna, hogy a Jasonhöz hasonlóan szintén rengeteg platina- és aranylemezzel büszkélkedhető Mike is belép majd a Newstedbe.

A zenekar június 26-án Tokajban, a Hegyalja Fesztiválon is fellép, de többek között ott lesznek a Sweden Rockon, a Downloadon, a grazi Seerockon és a Graspopon is. Addigra valószínűleg megjelenik második EP-jük, a januárban kiadott Metal folytatása is.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Sárvári Gábor 2013-03-19 19:52
Nem mondom azt hogy örülök, de örülök. Nem tartom a Metal című EP-t egy zseniális dalcsokornak, de minél többet hallgatom annál jobban tetszik. Jó hogy csinálják azt amit csinálnak.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.