Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sokszoros platinalemezes basszert igazolt az Adrenaline Mob

A Disturbed basszusgitárosa, John Moyer lépett be Paul DiLeo helyére az Adrenaline Mobba, akik március 19-én jelentetik meg Omertá című bemutatkozó nagylemezüket. Rich Ward ritmusgitáros utódját egyelőre még keresik Mike Portnoyék.

„Mike Portnoy hallotta ismerősöktől, hogy elfoglaltságot keresek, amíg a Disturbed szünetet tart", mondja csatlakozásáról Moyer. „Miután jammeltem egyet Russ-szal, Mike Orlandóval és Portnoyjal, egyértelmű volt közöttünk a zenei összhang. Szuper-izgatott vagyok, hogy csatlakozhattam a Családhoz, és alig várom, hogy útra keljek a srácokkal, és meglássuk, micsoda zenei pusztítást kreálunk közösen!"

Moyer március 12-én, a New York-i Hiro Ballroomban debütál majd az Adrenaline Mob soraiban. A csapatnak addigra meg kell találnia Rich Ward utódját is, aki – Paul DiLeóval együtt – időegyeztetési gondok miatt lépett ki a csapatból. A szóban forgó koncertet egy héttel követi majd az Omertá nagylemez megjelenése, amelyről az első videoklip, az Undaunted alább megtekinthető. A Disturbed friss lemezéről, a B-oldalas dalokat rejtő The Lost Children gyűjteményről itt írtunk.

Az Adrenaline Mobot nyáron több európai fesztiválon is el lehet csípni: ott lesznek például a belga Graspopon és a milánói Gods Of Metalon is.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Gérnyi Tamás 2012-02-09 15:14
Ez a szám is tiszta Disturbed, pont ezt választani Moyer mellé.. :)
Nekem azért eléggé csalódás ez a zene eddig, semmi extrát nem hallani benne, max. azt hogy Allen úgy látszik nem nyugszik addig, amíg teljesen el nem üvölti a maradék (nem kevés) hangját.
(De pl. a Sym. X lemezeken is hallani, mennyivel kevesebb a magas hang...)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.