Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sokkoló hír Brooklynból: ismét szétrobbant a Biohazard

Még a nagy lendülettel beharangozott új lemez megjelenése előtt kilépett a Biohazardból Evan Seinfeld basszusgitáros/énekes. A zenekar egyelőre nem kommentálta a meglepő döntés hátterét, és azt sem tudni, milyen formában jelenik meg az ősszel esedékes új anyag, ami a New York-i hardcore/metal hősök eredeti felállásának rég várt visszatérését hozta volna.

„Hosszú közös történelmünk van, de elérkezett a változás ideje. Minden jót kívánunk Evannek", mondta a változásról Bobby Hambel gitáros. További részletek egyelőre nem ismeretesek, csak annyit tudni, hogy a június 12-ei doningtoni Download fesztiválon és a másnapi londoni Metal Hammer Golden Gods díjátadón az a Scott Roberts lép majd színpadra a csapattal Evan helyén, aki az előző évtized közepe táján szólógitárosként már volt tagja a Biohazardnak, és játszott is a Means To An End lemezen. Hambel, Billy Graziadei énekes/gitáros és Danny Schuler dobos ezután állnak neki megkeresni Evan végleges utódját.

Egyelőre nem tudni, érinti-e mindez a nagyrészt már rögzített új nagylemez anyagát, amit eredetileg ősszel terveztek megjelentetni a srácok, de ez lett volna az eredeti négyes első közös albuma az 1994-es State Of The World Address óta, és egyben a banda első stúdiókiadványa a 2005-ös feloszlás után.

További részletek hamarosan, amint kiderül valami...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.