Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sodom: melodikus meglepetések az Epitome Of Torture-ön!

Április 29-én jelenik meg az SPV/Steamhammer gondozásában a germán Sodom új albuma, az Epitome Of Torture, és könnyen lehet, hogy a rajongók meglepődnek majd a trió egynémely új dalán, Tom Angelripper ugyanis visszafogottságot és dallamokat emleget pár szám kapcsán.

A Sodom összesen tizenkét új szerzeményt rögzített az új albumra, illetve bónuszként egy egyelőre meg nem nevezett Motörhead feldolgozást, ám az igazi meglepetésnek az ígérkezik, hogy a germán thrash trió sokkal változatosabbnak és dallamosabbnak ígéri az Epitome Of Torture-t, mint eddig bármelyik nagylemezüket. „A lemezen nem csak a tipikus Sodom ízek köszönnek vissza, hanem van két-három olyan számunk is, amik sokkal visszafogottabbak és dallamosabbak annál, amit az emberek várnának tőlünk”, mondja az anyagról a főnök Tom Angelripper.

Az anyag producere Waldemar Sorychta volt, a lemez pedig négy különböző formátumban kerül majd a boltokba: a sima jewel case CD mellett lesz limitált digipak kiadás két bónuszdallal és egy poszterrel, dupla bakelit három bónusszal, illetve digitális változat is. A borító még nem nyilvános, de az már biztos, hogy a Sodom kabalafigurája, a gázmaszkos Knarrenheinz helyet kap rajta, méghozzá egy fejlesztett formában. A grafikai megjelenítésért az a Meran Karanitant felelt, aki azelőtt a Six Feet Underrel, a Hatebreeddel és a Dimmu Borgirral is dolgozott már. Az első videó a Stigmatized című dalra készül február második felében, ami azért is fontos, mert a csapat évek óta nem forgatott hivatalos klipet. Ha már lúd, legyen kövér: Angelripper szerint a videó kompromisszummentes és sokkoló lesz.

A legutóbbi In War And Pieces lemez kapcsán Budapestet is érintő Sodommal készített legutóbbi interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 necromedve 2013-02-08 10:07
Minek akar énekelni, ha nincs hangja?! Főleg a kellemetes germán akcentusával... Azt legalábbis remélem, hogy a dallamokat nem az Epica énekesnője vendégszerepelt etésével kívánja hozni. :P
Idézet
 
 
+4 #1 tschaby 2013-02-07 18:07
Húha! Azért bízok Tamás bátyóban annyira, hogy nem viszik túlzásba azokat a dallamokat! Max. mondjuk a Better Off Dead szintjéig.
A Motörhead feldolgozás ennél a zenekarnál jó helyen van, az Iron Fist is két zenekar klasszikusa a 80-as évek közepe óta!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.