Shock!

augusztus 11.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sodom, Aephanemer és Acidez is lesz a 2020-as Rockmaratonon

Újabb fellépőket jelentett be a Rockmaraton. A fesztivált a szokásos helyszínen, Dunaújvárosban rendezik meg 2020 júliusának első felében.

0122sodom

Jövő július 6-11. között ezúttal is a dunaújvárosi Szalki-sziget ad otthont a Rockmaratonnak, amelyre új adagnyi fellépőt jelentettek be a szervezők. Tavaly frissült, immáron négyes felállással tér vissza hozzánk a teuton thrash legenda Sodom. A melodikus death metalban utazó, francia Aephanemer és a mexikói hardcore/punk Acidez szintén ott lesz a helyszínen. A magyar zenekarok közül újabb tizenegyes csatlakozott a 2020-as programhoz: Angerseed, Csók és Könny, Dalriada, Dying Wish, Hortobágy Hardcore Crew, Mytra, Pocket Fox, Reason, Room Of The Mad Robots, Térkövön Sült Lángos, Vile Disgust.

A korábban bejelentett fellépők között olyanokat találunk, mint az Accept, a Destruction, a Discharge, a Týr, az Ensiferum, a Kataklysm, a Crystal Lake, a Wolfbrigade, a Get The Shot, a Cockney Rejects vagy a Harakiri For The Sky. A nemzetközi szereplők mellett a hazai mezőnyt az A.M.D., az Ann My Guard, az Atomic, a Gutted, a Leander Kills, a New Friend Request, a Perfect Symmetry, a Slomesh, a The Hellfreaks, a Zorall, az Archaic, a Bornholm, a Burnout, a Cadaveres, a Counter Clockwise, a Depresszió, a Divided, a Don Gatto, a Dorothy, a Dreamgrave, a Jack, a Harmed, a Krampüs, a Lord, a Lost Continent, a Moby Dick, a Mudfield, a Nemecsek, az Omega Diatribe, a P. Box, a Paediatrician, a Phrenia, a Prosectura, a Road, a Rózsaszín Pittbull, a Samas, a Sear Bliss, a Shapat Terror, a Tales of Evening, a Tisztán a cél felé és a Watch My Dying képviseli. Bérlet 16.990 forintért váltható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.