Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slipknot: most már biztos, hogy jövőre stúdióznak

Jövőre valószínűleg stúdióba vonulhat a Slipknot, hogy elkészítsék ötödik stúdiólemezüket – az elsőt Paul Gray basszer két évvel ezelőtti halála óta. Mindez azért bír extra hírértékkel, mert Corey Taylor énekes sokáig húzódozott a felvételektől, és egyelőre csak turnézni akart a csapattal.

„Nyáron megcsináljuk a Rockstar Energy Drink Mayhem Festival turnét, utána tartunk egy téli szünetet, és közben a Stone Sour is lefutja a saját köreit", vázolta a maszkos terrorbrigád terveit az NME-nek Sid Wilson DJ. „Ezután pedig visszatérünk a Slipknot ügyeihez. Igazság szerint már azelőtt a stúdióban melegítünk majd Corey visszatérésére, hogy a Stone Sour befejezné a turnéját. A tűzben tartjuk a vasakat..."

Sid hozzátette: nem számít sétagaloppra a munkától. „Kemény lesz, nem lesz egyszerű. A Slipknot a leghatalmasabb dolog mindnyájunk életében, és mindig vissza fogunk térni hozzá. Izgatottan nézek a munka elébe, és készen állok rá. Elegem van már a pletykákból, itt az idő az akcióra. És amikor összejövünk, az bizony mindig kurva jó meg brutális. Az élő koncertek hihetetlen energiáját kell elkapnunk."

Shawn Crahan ütős egy korábbi nyilatkozata szerint a következő Slipknot album leginkább a 2001-es Iowára üt majd.

 

Hozzászólások 

 
#2 Bara 2013-03-14 14:47
Ugy latszik meg is lesz folytatas akarmilyen hihetettlen ,mint latod uj album volt(vagom hogy valogatas )de akkor is ki jott akkor knotfest na es perze iden download festival ja es ki jott egy kissebb promo vidi ami szerint nagy dobasra keszulnek :)szerintem egy jo par evett meg lehet nekik adni hisz azert eleg korszak alkoto volt az egyuttes na es persze meg mindig jok :)igaz egy kicsit felporoghetnene k mert meg mindig ugy tunik mint ha Paul-t gyaszolnak de azert meg is csak egy SlipKnoT-rol beszelunk :)
Idézet
 
 
+4 #1 TelekiPál 2012-05-05 09:17
Három dolog jutott eszembe...

1) A hír címe "most már biztos, hogy jövőre stúdióznak", a hír indítása "valószínűleg stúdióba vonulhat a Slipknot". A valószínű és a biztos ma már szinoním fogalmak?

2) A jelek szerint Corey még turnézni fog a Stonesourral, amikor a Slipknot csapat már játsza a saját sávjait. A csapatösszhang szempontjából ez csak nekem furcsa? Lehet, hogy a jövőben új néven fognak futni, mondjuk Corey Taylor and the Slipknot :)

3) Szegény Sid eddig az egyetlen, a tagságból aki úgy gondolja, hogy a Slipknot következő lemeze után még várható folytatás. Ha bárki más így gondolná szerintem hallottunk volna róla, mert ezek folynak a csapból is...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.