Shock!

augusztus 10.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slipknot: lemez nem, Sonisphere igen

Habár Corey Taylor cáfolta Joey Jordison készülő új lemezről szóló kijelentéseit, mégis beindulni látszik a Slipknot gépezet: a zenekar hivatalosan is bejelentette, hogy jövő nyáron az európai Sonisphere fesztiválokon játszanak majd.

„Mindannyian várjuk, hogy Európában töltsük a nyarat. Ez a turné csak rólunk és a rajongóinkról szól majd: emléket állítunk testvérünk, Paul Gray életének és örökségének. Az ajtó nincs sem nyitva, sem zárva: a turné lényege, hogy felgyújtsuk. Viszlát nyáron!", áll a banda hivatalos közleményében.

Mint arról tegnap mi is beszámoltunk, Joey Jordison dobos a héten már a készülő és 2012-ben esedékes új albumról nyilatkozott a Billboardnak, a kását azonban a jelek szerint nem eszik olyan forrón. A jelenleg másik bandájával, a Stone Sourrel foglalkozó Corey Taylor énekes némileg ellenkező álláspontra helyezkedett kollégájával. „A közeli terveim között nem szerepel új Slipknot album", írta szerdán a Twitteren Corey. „Koncertek? Talán. Album? Nem. Ami Joey nyilatkozatát illeti, mondott valamit, és vállalta, hogy az megjelenjen nyomtatásban. Rajta kívül ettől még öt ember jut eszembe ebből a bandából, aki nem írt és nem hallott semmit."

A jövő évi Sonisphere fesztiválok pontos helyszínei egyelőre alakulóban vannak, most még csak az angliai dátum biztos: július 8. és 10. között Knebworthben kerül megrendezésre a show. A 2010-es menetrenddel szemben jövőre valószínűleg olasz és francia rendezvény is lesz majd, de tárgyalások folynak egy portugál és egy indiai fesztiválról is. Románia azonban 2011-ben kimarad a szórásból. Az idei csehországi Sonisphere-ről szóló Shock!-beszámolót itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.