Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slayer: hét új dal már teljesen elkészült

Már hét dalt írt az új Slayer albumhoz Kerry King és Dave Lombardo, amelyek a dobos friss facebookos bejegyzése szerint hihetetlenül jól sikerültek. A zenekar a tervek szerint már márciustól stúdióba vonulhat.

„Hét kurva jó nótát írtunk Kerryvel a lemezhez. Össze fogjátok csinálni magatokat tőlük!", írja Lombardo a Facebookon a lassan alakot öltő új Slayer anyagról, amely már a tavasz folyamán teljesen elkészülhet. „Május 25-én kezdjük a koncertezést Európában, aztán természetesen visszatérünk az Államokba is. Remélhetőleg még ezt megelőzően felvesszük az új lemezt, mert így rendesen tudunk gazdálkodni az idővel", mondta pár hete Kerry King az Artisannak. „Szeretnénk márciusban, áprilisban stúdiózni, szóval mire koncertezni kezdünk, remélhetőleg el is készülünk a felvételekkel."

King egy másik aktuális nyilatkozata szerint az anyag hamisítatlan Slayer lesz, és a megírásában már természetesen a súlyos baktériumfertőzése és operációi után lábadozó Jeff Hanneman is részt vesz. Noha Jeff még messze nincs topformában, a felvételeket ez aligha zavarja, hiszen a Slayernél a stúdióban hagyományosan mindig King játssza fel a ritmusgitárokat.

Az európai fesztiválfellépések után, június 30-tól a Slayer az Egyesült Államokban turnézik az idei Rockstar Energy Drink Mayhem Festivalon, ahol rajtuk kívül a Slipknot, az Anthrax és valószínűleg a Motörhead is ott lesz majd. Magyarországhoz legközelebb a június 8-10. közötti nickelsdorfi Novarock fesztiválon vagy június 8-án Zágrábban lehet elcsípni őket.

 

Hozzászólások 

 
+4 #3 M 2012-02-16 21:00
ahogy most néztem a hivatalos oldalt, június 9-12-ig pont elférne valamelyik nap egy magyar buli. de gondolom totálisan esélytelen, főleg úgy, hogy tavaly 2x is voltak. remélem egy machine head bulira van némi esély, ha már a lamb of god sem jön.
amúgy nagyon várós ez az új slayer.
Idézet
 
 
+4 #2 zoli 2012-02-15 21:30
Csehországba is játszanak... de most nem sírok mert tavaly 2* is voltak. Ettől függetlenül simán mennék ha jönnének.:)
Idézet
 
 
+4 #1 Bandi 2012-02-15 15:00
Vagy június11-én hétfőn Pozsonyban
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.