Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slayer: Hanneman egyelőre nem jelentkezett Kingnél

Továbbra sem tudni, mikor térhet vissza a Slayerbe Jeff Hanneman gitáros, így a zenekar az elmúlt két év nagy részéhez hasonlóan ismét Gary Holttal, az Exodus főnökével kezdi meg a 2013-as turnémenetrendet az ausztrál Soundwave fesztiválokon. Közben az új lemez is készülget, de a Kerry King által egy friss interjúban elmondottakból következtetve reálisan nézve kevés esély mutatkozik, hogy a banda júniusi tokaji fellépése előtt megjelenjen.

„Általában minden egyes alkalommal, amikor készen állunk arra, hogy kihozzunk egy lemezt, az American Recordings megváltoztatja a terjesztői hálózatát", magyarázta King a TheMusic.com.au-nak adott interjújában. „Nagyjából három hetünk van addig, mire végzünk Ausztráliában, addig remélhetőleg minden a helyére kerül, mi pedig megkötünk pár szerződést, és megkezdjük a felvételeket. Vannak zenéink, és Ausztráliában szövegírással töltöm majd a szabadnapjaimat, szóval alighanem egyre közelebb és közelebb kerülünk majd a végső produkcióhoz, és így nem fogunk sok időt elvesztegetni a stúdióban. A zene szerintem nagyon slayeres. Gitárosként próbálok mindig előjönni olyasmikkel, amiket még sosem lehetett hallani tőlünk vagy akár mástól, de mindig a szupersúlyos muzsika keretei között maradunk. Még ha meglepetést is kapsz, az is súlyos, legfeljebb nem úgy, ahogy megszoktad tőlünk."

„Ha most öt percen belül Jeff azzal kopogtatna az ajtómon, hogy hé, haver, kész vagyok, menjünk próbálni, azt mondanám: remek, kapd össze a cuccodat, induljunk. De amíg ez a nap nem érkezik el, addig fedeznem kell a Slayer seggét, és helyettest állítani a posztjára. Nem akarom, hogy olyan legyen ez az egész, mint valami körhinta, ahol ha Gary nem ér rá, kerítünk valaki mást, és ha az sem ér rá, akkor megint kerítünk valaki mást. Azt akarom, hogy folytonosság érvényesüljön. Tájékoztattuk Garyt a menetrendünkről, és megkértük, hogy legyen rugalmas, mert nem tudjuk, mikor lesz képes Jeff ismét gitározni. Olyan ez most, hogy várunk, és majd kiderül..."

King a maga részéről nem tartja valószínűnek, hogy a Slayer december 3-án harminc éves első lemeze, a Show No Mercy teljes egészében előkerülne a banda idei koncertjein. „Az év távolabbi részében talán több Show No Mercy nótát játszunk majd, de nem tudom elképzelni, hogy eljátsszuk az egészet. Legalább egy dalt amúgy Ausztráliában is játszunk majd róla. Igazából azt kívánom, bárcsak valaki szólt volna nekünk már a Reign In Blood előtt is, hogy ne használjunk reverbet... De maga a lemez ettől még persze fasza. Mindig kérdezik tőlem, hogy nem akarjuk-e újravenni a Show No Mercyt meg a Hell Awaitset, de mindig nemet mondok erre. Ezek a lemezek azt mutatják meg, hogy akkor milyen volt a Slayer, és ha újravennénk őket, teljesen más album lenne mindkettő. Ami lehet amúgy jó is meg rossz is, ezt nem tudom eldönteni. De az emberek azért is szeretik ezeket, mert történelmileg azok, amik."

Ami a mai idők felhozatalát illeti, Kerry különösebben nem aggódik az ifjú trónkövetelők miatt. „Nekem status quónak tűnik a színtér mai állapota. Nemhogy a trónt fenyegetőket, de még trónkövetelőket sem látok. Először ott van ma is a Maiden, a Sabbath meg a Priest, aztán a Metallica, a Slayer, a Megadeth, az Anthrax, a Testament meg a többi zenekar. Utánunk meg még egy rakás másik csapat, de nem hinném, hogy bármelyik is főnök lenne közülük, már ha érted, mire gondolok..."

A Slayer június 26-án Tokajban, a Hegyalja Fesztiválon játszik.

 

Hozzászólások 

 
+1 #7 Flagellator1974 2013-04-24 18:21
Nem fogom látni Hannemann-t, ebbe már beletörődtem. Lombardó-t sem fogom, a dobhalmaz amúgy is takarná... Araya meg fucKing ott lesz. És ott lesz (tadamm...) Gary Holt, az EXODUS agya, aki sztem van akkora legenda, mint előbbiek.
Úgyis csak azokra fogok figyelni, akik ott lesznek, akik meg nem, azoknak jobbulást!
(Ja: Hannemann-nál biztos nem az akaraton múlik, h ott lesz-e...)
Idézet
 
 
+1 #6 Zoli 2013-02-21 15:24
Sajnos most olvastam, hogy Dave Lombardo-t kirakták a bandából! Nem akarom elhinni hogy már csak ketten lesznek az igazi slayer tagok, ha lehet ezt még így slayernek nevezni...
Idézet
 
 
#5 Sárvári Gábor 2013-02-21 13:24
Idézet - Vanishpower:
Szerintem rohanjatok egymásnak bárdokkal....
A lényeg az, hogy igaza van cs9-nek és Sárvári Gábornak is sajnos lassan igaza lesz....


Nem lassan, már most.
Idézet
 
 
#4 Vanishpower 2013-02-21 11:00
Szerintem rohanjatok egymásnak bárdokkal....
A lényeg az, hogy igaza van cs9-nek és Sárvári Gábornak is sajnos lassan igaza lesz....
Idézet
 
 
#3 Sárvári Gábor 2013-02-21 01:18
Idézet - cs9:
Idézet - Sárvári Gábor:
King-nél van a felvétel! Gitáros meghallgatás. Jeff, ez ide nem lesz elég. Sajnálom . . . . . :)

te figyu öcsém :D félig lerohadt karral nyomja úgy mitn ahogy sokunk sohasem...HA MEGSZAKAD ÚGY SEM!!!! szal gondolkodj el mi a kevés!!!


Te meg gondolkodj el azon hogy mi az a vicc! A másik, nem vagyok az öcséd!
Idézet
 
 
+1 #2 cs9 2013-02-20 21:23
Idézet - Sárvári Gábor:
King-nél van a felvétel! Gitáros meghallgatás. Jeff, ez ide nem lesz elég. Sajnálom . . . . . :)

te figyu öcsém :D félig lerohadt karral nyomja úgy mitn ahogy sokunk sohasem...HA MEGSZAKAD ÚGY SEM!!!! szal gondolkodj el mi a kevés!!!
Idézet
 
 
-4 #1 Sárvári Gábor 2013-02-20 18:41
King-nél van a felvétel! Gitáros meghallgatás. Jeff, ez ide nem lesz elég. Sajnálom . . . . . :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.