Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash végre kimondta: készül a Guns N’ Roses új albuma

Első ízben erősítette meg mindenféle lebegtetés nélkül Slash, hogy új albumon dolgozik a Guns N’ Roses. A gitáros szerint már megkezdődött a munka a dalokon, de teljes gőzre az őszi koncertek után kapcsolnak majd.

0801gnr

Eddig is sejteni lehetett a tagok óvatos nyilatkozataiból, hogy neki akar állni egy új lemeznek a Guns N’ Roses, most azonban Slash konkrétan is megerősítette a híreket. „Igazából az van, hogy eddig még nem igazán csináltunk semmit, és ilyenkor nem szeretek beszélni semmiről”, mondta a gitáros a detroiti 101 WRIF rádiónak. „Tudod te is, hogyan szokták az emberek promotálni a szarságaikat: hazudoznak össze-vissza… Én simán csak őszinte szerettem volna lenni, és tényleg nem volt eddig mit mondanom. De most már van: először jönnek az őszi koncertek, és már megkezdtük a munkát a dolgainkon. Tessék, elmondtam.”

A gitáros mindehhez azt is hozzátette: nem volt túl lelkes, amikor pár hete megjelent egy fotó a cuccáról, azzal a kísérőszöveggel, hogy hamarosan W. Axl Rose malibui házistúdiójában készít majd vele felvételeket. „Felreppent a pletyka, hogy már ott vagyok, de még azelőtt, hogy ténylegesen ott lettem volna. Akkor azt mondtam: jézusom, ez baromi idegesítő… De nagyon izgatott vagyok a folyamatban lévő ügyeink miatt, szóval minden tök jó lesz.”

Slash szólócsapata június 27-én Sopronban, a VOLT Fesztiválon koncertezik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.