Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash szavai alapján alighanem lesz új Guns N’ Roses-album

0329axlslashSlash szerint a Guns N’ Roses nem tervez leállni a Not In This Lifetime turné végeztével. A gitáros úgy látja: simán benne van a pakliban egy új album, sőt, akár a teljesen hagyományos zenekari működés is több lemezzel, turnékkal.

Ugyan Slash angolnasimasággal igyekszik kicsúszni a Guns N’ Roses jövőbeli terveit firtató kérdések alól az aktuális szólólemeze kapcsán adott interjúkban, a Classic Rocknak mégis többet mondott a témában, mint szokott. „Most, hogy elástuk a csatabárdot, ismét összejöttünk és megcsináltuk a turnét, egyben is fogjuk tartani a dolgot”, szögezte le a gitáros, amikor arról kérdezték, várható-e új zene a Gunstól. „Az összes szarságban, ami a ’90-es évek problémáit okozta nálunk, számos külső hatás érvényesült annak idején, és ezeket mára mindet kiiktattuk, szóval végre tényleg kizárólag magunkra hagyatkozhatunk, és kibaszott jól megtaláljuk egymással a hangot. Szóval azt hiszem, simán megy majd előre ez az egész a jövőben is. Úgy értem, Axlnek tonnányi anyaga van, amit már rögzített, szóval majd elkezdünk foglalkozni ezekkel, és ha csinálunk egy lemezt, aztán annak kapcsán megint egy turnét, én úgy gondolom: utána a végtelenségig mehetnek tovább ezek a körök.”

Ez eddig minden eddigi elkenős Guns-közeli nyilatkozatnál konkrétabb megfogalmazása annak, hogy a csapat előbb-utóbb nekiállhat egy új albumnak. A gitáros előbb persze még új szólóalbumával fog előrukkolni szeptemberben Living The Dream címmel, rajta az alábbi dalokkal:

slash_c

01. The Call Of The Wild
02. Serve You Right
03. My Antidote
04. Mind Your Manners
05. Lost Inside The Girl
06. Read Between The Lines
07. Slow Grind
08. The One You Loved Is Gone
09. Driving Rain
10. Sugar Cane
11. The Great Pretender
12. Boulevard Of Broken Hearts

A csapat szeptemberben máris nekivág a turnézásnak Észak-Amerikában, de Slash párhuzamosan tolja majd saját csapata ügyeit a Guns N’ Rosesszal, hiszen utóbbiakkal novemberben Ázsiában játszik. A Not In This Lifetime turné mérlegét megvonó aktuális jegyzetünket itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
#2 cifrakdaniel 2018-08-25 22:56
Idézet - rockart:
Megbocsájtandó, ha azért lesz gyengébb ez az idei, új szólóalbuma, mert már a Guns N' Roses következő albumára "tartalékol", összpontosít. :-)

Nem feltétlenül. Az album egy jelentős része már a GNR előtt született.
Idézet
 
 
#1 rockart 2018-08-24 10:15
Megbocsájtandó, ha azért lesz gyengébb ez az idei, új szólóalbuma, mert már a Guns N' Roses következő albumára "tartalékol", összpontosít. :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.