Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash: „Nem Corey Taylor a válasz a Velvet Revolver problémára”

Aránylag régen foglalkoztunk a Velvet Revolver énekeskeresési szappanoperájával, de most Slash és Duff McKagan is újból megszólaltak az ügyben. Akiket néhány hónapja fellelkesített, hogy esetleg Corey Taylor kerülhet a zenekarba, hűtsék le magukat: jelenleg sajnos úgy fest, mégsem a Slipknot és Stone Sour frontember jelenti majd a megoldást. Már ha egyáltalán lesz megoldás...

„A pletyka a közösségi oldalak és az információk egyre gyorsabb áramlása miatt terjedt el", elemezte a Corey Taylor-helyzetet Slash a Vorterix.comnak. „Valóban dolgoztunk Corey-val, és amikor ez a tény ismertté vált, egyből mindenki készpénznek vette, hogy ő az új énekes. Pedig csak próbáltunk együtt, megnéztük, mit tud – egy meghallgatásról beszélünk, hogy egészen konkrétan fogalmazzak. Egy rakás zenét adtunk neki, amikre írt szövegeket, aztán lejött, és előadtuk együtt az egészet, hogy megnézzük, milyen. Ez már csak így zajlik nálunk. Corey mindezt végig is csinálta, de... Szóval nekem annyira nem tűnt jónak ez a megoldás. Óriási énekes, nagyon jóban is vagyunk, de szerintem nem ő jelenti a választ a Velvet Revolver problémára."

A gitáros szerint a következő pár évben felesleges új Velvet Revolver albumot várni. „Duff csinálja a saját dolgát, Matt csinálja a saját dolgát, és én is csinálom a saját dolgomat. Ha felbukkan egy óriási énekes, aki azt mondja, hogy csatlakozna hozzánk, és az illető mindannyiunk tetszését elnyeri, csinálni fogunk egy lemezt. De amíg nem elég jó a végeredmény, addig elvagyok a saját ügyeimmel. Jövőre például biztosan készítek egy új szólólemezt Myles Kennedyvel, aztán turnéra indulok. Szóval ahogy most látom, a következő pár évben semmi sem fog történni a Velvet Revolverrel, mert a szólócsapatomra koncentrálok. Most nem is foglalkozom ezzel az egésszel. Rengeteg különböző arcot próbáltunk ki, egytől egyik kiváló énekeseket, de egyikük sem passzolt közénk tökéletesen, szóval tovább kellett lépnem."

A Guitar Internationalnak adott friss interjújában már Duff McKagan is eléggé légnemű választ adott a csapat jövőjét firtató kérdésekre. „Nem tudom, mennyit akarok mondani erről a témáról", fogalmazott a basszusgitáros. „Slash nagyon boldog a szólóprojektjével, és miért ne lenne az? Ha a Velvet Revolver ismét összejön, arra akkor kerülhet sor, ha elérkezett az ideje. Egy csomó óriási énekessel zenéltünk, de Scott Weilandet nehéz helyettesíteni, elbaszni pedig semmit sem szeretnénk. Bizonyos dolgokat jobb meghagyni olyannak, amilyenek voltak... Ha úgy alakul, ismét összejövünk majd."

Duff Loaded nevű csapatának új lemeze, a The Taking április 19-én kerül a boltokba.

 

Hozzászólások 

 
#3 Equinox 2011-04-19 22:37
Velvetet nem hallgattam, de Slash szólólemeze direkt untatott. Falling to Pieces meg az a másik sláger egész szimpatikus modern hard rock nóták amúgy. De teljes lemezt nem hallgattam
Idézet
 
 
-1 #2 M 2011-04-19 20:33
a velvet se volt nagy szám, de slash szólóanyaga sem.
Idézet
 
 
+1 #1 kihaeennem 2011-04-17 10:45
Most nem azért, de amig Slash gyártja a szóló albumait, addig ki a francnak hiányzik a Velvet Revolver? :S
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.