Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash és a Creed mellé biztosan nem fér be jövőre az Alter Bridge

2013-ig valószínűtlen, hogy visszatérne a színre az Alter Bridge – jelentette ki Scott Phillips dobos a Stereoboardnak adott interjújában. Mindebből azonban nem kell rosszra következtetni, a banda tagjainak egyszerűen csak más irányú elfoglaltságai vannak a következő évben.

„Mindannyiunk a saját dolgait intézi”, magyarázta Phillips. „Szerintem egy csomó különböző úton indulunk majd el 2012-ben. Mind láthatóak leszünk a jövő évben, de másféle elfoglaltságok kapcsán, aztán 2013 talán hoz majd egy Alter Bridge újraindulást. Ha ez megtörtént, majd nekilátunk a következő albumnak és turnénak, amint csak lehet.”

A legnyilvánvalóbb elfoglaltság a Creed jövő évi újjáéledése, amiben a banda mindhárom hangszerese érintett, Myles Kennedy énekes pedig Slash 2012-ben esedékes szólólemezén hallatja majd óriási hangját. A gitáros/főnök Mark Tremonti emellett szólóalbumot is tervez, vagyis a kiválóan sikerült tavalyi ABIII anyag folytatására egyelőre felesleges is várni. Aki nagyon nem bírja ki a srácok nélkül, az Slash novemberben kiadott koncertalbumán töltekezhet Kennedy mester dallamaival. Tremonti készülő szólólemezére olyan ötletek kerülnek majd fel, amelyek egyik banda repertoárjába sem fértek be. „Rengeteg speed metalos, thrashes riff akad ezek között, amik mind felkerülnek majd az albumra, szóval mindenképpen súlyosabb hangzású anyagra kell számítani”, mondta tavasszal a gitáros egy interjúban.

A Creed visszatérő albuma, a 2009 végén kiadott Full Circle az eladásokat tekintve nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket (nagyjából 400 ezer példányban kelt el Amerikában megjelenése óta, miközben elődje, a 2001-es Weathered már az első héten ennek több mint kétszeresét produkálta), a turné azonban igen sikeresnek bizonyult.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.