Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Slash a Gunsról: „Máris bőven akad anyagunk egy új albumhoz”

Slash jelenleg szólóturnén van, ám most megerősítette, amit pár napja Richard Fortus is elejtett egy interjúban: ha véget ér ez a kör, ismét a Guns N’ Roses kerül majd a fókuszba.

0421gnr

Valóban komolyan tervez egy új lemezt a Guns N’ Roses – ezt Slash is megerősítette a japán Rock Citynek. „Axl, Duff, jómagam és Richard már beszéltünk erről. Máris bőven akad anyagunk egy új albumhoz”, mondta a gitáros. „De a Guns N’ Rosesszal nem úgy mennek a dolgok, hogy van egy terv, és akkor biztosan minden annak megfelelően is alakul majd, mert nem így működünk. Szóval jelenleg annyit tudok mondani: reméljük, hogy kihozunk egy új lemezt, de majd meglátjuk, mi történik, amikor odaértünk.”

Slash megismételte azt is, hogy remekül érezte magát a hatalmas sikerű Not In This Lifetime turnén. „Már önmagában az is meglepő volt, amikor ismét összeálltunk. Aztán jött az első koncert, ami tényleg varázslatosan sikeredett – na, az tényleg hihetetlen volt. A 2016 áprilisában adott bulik a Coachella körül valóban hatalmasak voltak a zenekar tagjai számára, így számomra is: ismét egy színpadon álltam Duff-fal és Axllel, és hihetetlenül erősnek bizonyult közöttünk az összhang. Az ember elfeledkezik az ilyesmiről, hiszen sok év eltelt már azóta, hogy mindkettejükkel közösen játszottam, és megint roppant erőteljes élmény volt. Aztán egyik dolog hozta maga után a másikat, és egy olyan fantasztikus turné lett a vége, amiről nem is álmodnál. Tényleg óriási volt, és nagyon sokáig tartott, talán a legtovább minden turnénk közül, két és fél éven át… És közben remekül éreztük magunkat együtt. Nem volt semmiféle szarakodás. Persze sokan állítják, hogy minden tökéletes, miközben a valóság nagyban eltér ettől, számunkra viszont tényleg mágikus élménynek bizonyult ez az egész. A zenekar kiválóan játszott, és a stábbal meg a produkcióval is minden tökéletesen működött, közben pedig mindenki nagyon jól érezte magát. A rajongók pedig természetesen óriásiak voltak. Szóval nagyon boldog vagyok, hogy megvalósulhatott ez az egész.”

A december 8-án, Honoluluban befejeződött Not In This Lifetime összbevételei 562 millió dollárra rúgnak. A több mint ötmilliós látogatottságú körút ezzel minden idők második legsikeresebb turnéjának számít. Slash szólócsapata június 27-én Sopronban, a VOLT Fesztiválon koncertezik. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 nzurtunuzt 2019-02-17 13:07
Slash, lesz új lemez? Igen, vagy nem? Erre tessék válaszolni.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.