Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Skid Sour: Rachel Bolan basszusozik Corey Taylorék új lemezén

A Skid Row basszere, Rachel Bolan játszotta fel az októberre várható új Stone Sour lemez basszustémáit, miután Corey Taylorék az év elején megváltak bőgősüktől, Shawn Economakitól. Bolan szerint igen vad anyag várható a bandától.

„Felhívott Corey Taylor, és megkérdezte, érdekelne-e a dolog”, mondta Bolan a TheBackstageBeatnek. „Én pedig természetesen igent mondtam, mert nagy rajongója vagyok a zenekarnak, és óriási fickóknak tartom őket emberileg is. Így aztán most a Skid Row koncertjei között most ezzel foglalkoztam. Dupla albumról van szó, öt nóta feljátszásával még adós vagyok. Tizennyolcat már megcsináltam.” Bolan egyébiránt „kibaszott szenvedélyesként” jellemezte az albumot, amiről Corey korábban azt nyilatkozta: olyan, mint a Pink Floyd The Walljának és az Alice In Chains Dirtjének egyfajta felszteroidozott keveréke. A Stone Sour a Des Moines melletti Sound Farm Studiosban dolgozik a Tool, Muse és Staind lemezekről ismert David Bottrill producerrel.

Bolan az interjúban egyébként az új Skid Row lemezről is szót ejtett: a banda dolgozik a lemezen, amit ötdalos részletekben készítenek el – ilyen etapból összesen hármat készítenek. Még egyelőre nem világos, milyen formában hozzák majd nyilvánosságra a számokat, de Rachel szavai alapján az is elképzelhető, hogy maga a kiadás is részletekben történik.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.