Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Siváran disztopikus szövegek és látnoki víziók az új Killing Joke-on

Pylon címmel jelenik meg a brit Killing Joke új albuma október második felében. Az albumról máris meghallgatható egy új dal, amely az I Am The Virus címet viseli.

0913kj

0913kjcMMXII címmel karrierje egyik legjobb lemezét jelentette meg legutóbb a brit Killing Joke, így a bandának még akkor sem lesz könnyű dolga a folytatással, ha ezt is ismét az eredeti felállás készítette el, azaz Jaz Coleman énekes, Geordie Walker gitáros, Youth Glover basszer és Paul Ferguson dobos. Az otthon, Nagy-Britanniában, illetve Prágában rögzített Pylon című friss anyag október 23-án jelenik meg a Spinefarmnál, producere ismét Tom Dalgety volt, és a banda előzetes ígéretei szerint nyers, kompromisszummentes dalokat rejt majd. Az artworkért az a Mike Coles volt a felelős, aki annak idején a banda első albumának külcsínjét is tervezte. „A cím magyarázata egyszerű: a totális, brutális ipari öngyilkosságról van szó”, mondja az elsőként kihozott dalról Youth. „Ez a lemez az utolsó fejezet egy hármas egységben az Absolute Dissent és a MMXII után: súlyos és kompromisszummentes, siváran disztopikus szövegekkel és némi látnoki misézéssel, sok fekete, fájdalmas érzéssel. Őszintén szólva továbbra sem voltunk tekintettel a stílushatárokra, így a zenénk mindig is különböző hatások széles spektrumát fogja össze a diszkótól a heavy metalig, sőt, még azon is túl.”

A zenekar tizenhat dalt rögzített az anyaghoz, de végleges dallista még nincs, így egyelőre nem tudjuk, hogy mind felkerül-e a végleges változatra. Az I Am The Virus mindenesetre máris meghallgatható, és a közeljövőben állítólag elég komoly turnézás várható tőlük.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 cápaidomár 2015-09-13 13:09
A betűtípus olyan, mint az Amerikai Horror Storynál. A videó meg a Coal Chambert idézi nekem. Jó lett a szám is. És jó ez a TV dolog is, mindig is tetszett az ilyesmi. :-)
Idézet
 
 
+4 #1 ddrum77 2015-09-13 08:49
elég húzós lett
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.