Shock!

június 18.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Simán ez a legsúlyosabb dal, amihez valaha is közöm volt”

Új zenekarral tér vissza az aktív muzsikáláshoz Alex Varkatzas, az Atreyu volt frontembere. A projekttől már két dal is meghallgatható.

0923deadicarus

A korábban debütált Sellout után új dalt mutatott be Alex Varkatzas, az Atreyu ex-énekese, aki Dead Icarus nevű projektjével folytatja karrierjét. „Simán ez a legsúlyosabb dal, amihez valaha is közöm volt – mondja a The Vultures Circle-ről Alex. – Egy középső ujj a szám a társadalmunkat megfertőző cancel culture felé. Manapság már nem számít, mi rejlik benned, csakis az a fontos, amit az emberek hinni szeretnének.”

A Dead Icarus tagjai Alex mellett a produceri feladatokat is ellátó Gabe Mangold gitáros/basszer (Enterprise Earth) és Brandon Zackey dobos (Enterprise Earth, Whitechapel). A zenekar az MNRK Heavy kiadóhoz szerződött, első megnyilvánulásuk egy ötszámos EP lesz még idén, rajta a két bemutatott dal mellet a So I Set Myself On Fire-rel, az Ad Infernummal és a Yesterday Don’t Mean Shittel, amely utóbbi címe alapján alighanem egy Pantera-feldolgozás.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.