Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

She Keeps Me Up: öltönyös klip az ősszel ismét Budapesten koncertező Nickelbacktől

0925nbEgyelőre nem tűnik éppen elődeihez fogható sikernek a Nickelback tavaly ősszel kiadott No Fixed Address lemeze. Az ősszel ismét Budapesten koncertező zenekar most egy friss videóval erősít.

Igen komoly visszaeséssel startolt a listákon novemberben a kanadai Nickelback új lemeze: az album ugyan a Billboard-lista negyedik helyén kezdett, de „mindössze” 80 ezer példány ment el belőle a nyitóhéten, ami igen komoly visszaesést jelent a legutóbbi Here And Now 227 ezres egyheti eredményéhez képest. A zenekar amerikai turnéja azért persze így is elég jól fut, és lehet, hogy a frissen bemutatott, alább megtekinthető She Keeps Me Up klip csak még tovább erősíti a helyzetüket.

A tavalyelőtti teltházas koncert után Budapesten is újráz a csapat. Chad Kroegerék a frissen megjelent No Fixed Address lemez turnéja keretében érkeznek Budapestre október 16-án, a helyszín ismét a Papp László Sportaréna lesz. A zenekar európai turnéja egyébként szeptember 30-án indul Helsinkiben, hogy aztán november 25-én, az SSE Wembley Arénában érjen véget Londonban. Ez lesz a kanadai csapat tizedik világkörüli turnéja, amelynek keretében harmincegy várost érintenek majd Európában.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 ddrum777 2015-03-14 23:38
ugye ez valami vicc csak? trollkodnak csak...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.