Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Seven Tears: még egy szám a Shark Island új albumáról

Bloodline címmel, elméletileg még idén megjelenik a Shark Island visszatérő albuma. A lemezről most meghallgatható a Seven Tears című szám is.

0817black

Richard Black énekest és Chris Heilmann basszusgitárost is ott találjuk a Shark Islandben az eredeti felállásból, akik jelen állás szerint Alex Kane és Damir Simic gitárosok, illetve Alen Frjlak dobos társaságában készülnek a banda visszatérő anyagának megjelentetésére. A lemez címe Bloodline lesz, és már két dalt is közzétettek róla az elmúlt időszakban: ezek közül a Fire In The House saját darab, a Policy Of Truth pedig a Depeche Mode egyik legismertebb slágerének átértelmezése. Most a Seven Tears is meghallgatható. Az album a tervek szerint még idén kijön, de pontos részleteket egyelőre nem tudni róla.

A Shark Island 2016-ban alakult újjá, de felállásuk azóta is nagyon sokat változott, és gyakorlatilag egyedül Black tekinthető biztos pontnak a bandában. A zenekar 1989-es bemutatkozó albuma, a Law Of The Order a mai napig kultikus favoritnak számít a melodikus rockzenék híveinek körében. Ehhez a maga idejében nem készítettek folytatást, de 2006-ban azért egy Gathering Of The Faithful című második anyaguk is kijött. Utóbbit csaknem a '89-essel azonos négyes készítette, hiszen Black és Heilmann mellett Spencer Sercombe gitáros is játszott rajta, és csak Glen Sobel személyében érkezett új arc a Law Of The Ordert feldoboló Greg Ellis helyére.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.