Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Serious Black: rettenetes nevű új csapat kiváló zenészektől

A kínkeserves Serious Black névre hallgat az az új zenekar, amelyben Roland Grapow gitáros egyesítette erőit pár nem túl ismert, de igen jó európai muzsikussal. A fronton például helyből Urban Breed áll, aki annak idején a Tad Morose-ban elég rendesen odatette magát…

1111sblack

Az AFM kiadónál jelenik meg január 15-én a Serious Black első nagylemeze, amelyet a cég közleménye leginkább az Avantasia és a Masterplan híveinek ajánl. Utóbbit simán el is hisszük, hiszen a zenekar főnöke és fő dalszerzője utóbbi gitárosa, Roland Grapow, aki olyan társakkal készítette el az As Daylight Breaks című anyagot, mint Urban Breed énekes (ex-Tad Morose), Thomen Stauch dobos (ex-Blind Guardian), Mario Lochert basszusgitáros, Dominik Sebastian gitáros (Edenbridge) és Jan Vacik billentyűs (ex-Dreamscape). Az eddigi információk alapján valódi zenekarról és nem csupán egy újabb, szabadon variálható, félig ismert tagokból álló szupergroupról beszélhetünk, így remélhetőleg egy jó albummal leszünk gazdagabbak.

Annyi mindenesetre bizonyos, hogy a banda lendületesen kezd turnéfronton: januárban és februárban ők lesznek a Hammerfall előzenekara az európai koncerteken. Magyar állomás ezúttal nem lesz, de február 9-én Grazban vagy február 10-én Bécsben aránylag egyszerűen meg lehet nézni a párost.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 Wendiii 2014-11-13 16:46
Úgy látszik, szégyellik, hogy Harry Potter rajongók, azért írják így a nevet. :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.