Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Semmit sem döntöttünk el előzetesen, és nem is szabtunk határokat magunknak”

Confessions címmel adja ki október 14-én új nagylemezét a svéd-brit modernmetalos Sonic Syndicate. A zenekar egy hónappal később Magyarországra is eljut az Amaranthe turnéjának egyik vendégeként, és most egy új szám is meghallgatható tőlük.

0805sons

sonicsyndicate_cA Despotz kiadónál, Kritoffer Folin produceri munkájával jelenik meg a Sonic Syndicate eddigi legváltozatosabbnak és legegyénibbnek ígért nagylemeze, a Confessions. „Szerintem folyamatosan azon vagyunk, hogy ne ismételjük önmagunkat", mondja az albumról Nathan J. Biggs énekes. „Ez az album mindenképpen egyedi abban, hogy semmit sem döntöttünk el előzetesen vele kapcsolatban, és nem is szabtunk határokat magunknak. Az volt a kiindulópont, hogy azt írunk, amit csak akarunk, akármilyen is az érzésvilága. Mert első körben bevonultunk a saját stúdiónkba legalább tíz dallal, amelyek közül volt, ami bejött, mások pedig tényleg baromi súlyosra sikeredtek, de mégis azt mondtuk: nem, ez nem elég jó, tényelg ezt akarjuk? Így aztán kidobtuk az egészet, ami addig született, és új dalokat írtunk: olyanokat, amik tényleg a szívünkből jöttek, mindenféle határ vagy stílusbeli megkötés nélkül. Soha egyetlen lemezünk felvételeit sem élveztem annyira, mint ezt, tényleg színtiszta szórakozás volt az egész."

A csapat felállása tavaly megváltozott, hiszen a régi basszer, Karin Axelsson helyére Michel Bärzén érkezett. A Sonic Syndicate ősszel, konkrétan november 15-én Budapesten, a Barba Negrában játszik az Amaranthe előzenekaraként. További részletek itt. A Start A War című dal alább meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.