Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Semmiképpen sem készül új Faith No More lemez

Novemberben ismét koncertezik a Faith No More, de mielőtt még bárki is túlságosan örülni kezdene, Mike Patton énekes egy friss nyilatkozatában lehűtötte a kedélyeket: a zenekar semmi szín alatt nem tervez új nagylemezt.

„Ezen túlmenően nincsenek terveink új lemezre vagy bármi hasonlóra”, magyarázta Patton a Rolling Stone online változatának. „Lassúra fogjuk a dolgokat. Az újjáalakulások nagyon ízléstelenek tudnak lenni, és eleinte mindannyian aggódtunk emiatt, de aztán meglepődtünk, mennyire jól sült el minden. Mert egyébként ott az unalomig ismert régi forgatókönyv: a zenekar feloszlik, aztán nagynehezen feltápászkodik a lóvéért, turnéra indul, aztán készít egy szar lemezt. A történelemkönyvek e fejezetének semmiképpen sem szerettünk volna részévé válni.”

A Faith No More november 14-én a SWU Music And Arts Festivalon lép fel a brazíliai Paulíniában. A zenekar több mint tíz évnyi szünet után 2009 júniusában adta első reunion koncertjét a londoni Brixton Academyn, majd a következő tizennyolc hónapban számos nagysikerű bulit játszottak a világ minden táján, így például az azévi budapesti Szigeten is. Az őszi brazíliai fesztivál első napján a Black Eyed Peas, a második napon Peter Gabriel lesz a headliner, Mike Pattonék a záró napon játszanak főattrakcióként az SWU-n. A Faith No More előtt a Megadeth és a Sonic Youth lép színpadra.

 

Hozzászólások 

 
#3 Koltai Máté 2011-07-25 21:52
:)
Viszont Patton van annyira maximalista, hogy sosem fognak kiadni egy gyenge lemezt.
Idézet
 
 
+2 #2 Draveczki-Ury Ádám 2011-07-25 21:41
Ha van eszük, szerintem nem csinálnak új lemezt, mert úgysem tudnának megfelelni a várakozásoknak ennyi idő után, akármilyen is lenne. Bizonyára én meg ezt a vágyálmomat fogalmaztam bele a címbe ;)
Idézet
 
 
#1 Koltai Máté 2011-07-25 21:29
Ne legyetek szenzációhajhás zok. Nem mondott ilyet. Lassúra fogják a dolgot. Szóval lehet, hogy lesz majd valamikor, de csak akkor ha elég jó. Nekem ez jön le belőle. De lehet mert elvakult rajongó vagyok :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.