Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sebastian Bach: Stevens, Duff és Jarzombek a teljes lemezen játszik

1006bachEddig is tudtuk: amikor éppen nem arról beszél, hogy akár ő is lehetett volna a Mötley Crüe énekese, akkor Sebastian Bach éppen egy új nagylemezen dolgozik, és az sem újdonság, hogy Duff McKagan is vendégszerepel az anyagon. Most azonban kiderült: a Guns N’ Roses egykori basszusgitárosa társszerző is a dalokban, és vélhetően mindegyiket ő is játssza fel.

Sebastian Bach valószínűleg érzi, hogy a 2011-es Kicking & Screaming nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, mert tényleg nagyon komoly all-star felállásban készíti új anyagát. Steve Stevens és kisebb mértékben John 5 jelenléte, illetve társszerzői minősége eddig sem volt titok, és arról is elcsepegtetett már némi információt az ex-Skid Row frontember, hogy Duff McKagan is vendégszerepel a lemezen, ám utóbbi közreműködés végül túlmutat egy sima kis cameón: Duff társszerző a dalok egy részében, és az egész anyagon az ő játéka hallható majd. A felállást a régóta Bach mellett kalapáló Bobby Jarzombek dobos és egy új gitáros, Devin Bronson teszi teljessé, utóbbi az énekes turnéján is részt vesz majd, ellentétben Stevensszel és John 5-val, akiknek enélkül sem igazán elég 24 óra egy napban.

„Fantasztikus dalokat írni Duff-fal, Steve-vel, Bobbal és Devinnel. A dobok felvétele már megtörtént, és a basszustémák nagyrésze is fent van. Igazi tökös, arcbamászó, magas energiaszintű rock’n’rollt rejt majd az album, hiszen ez a kedvenc zenei stílusom”, mondja a munkálatok állásáról Bach. Az album producere ismét Bob Marlette, a várható megjelenés pedig 2014 tavaszára esik a Frontiers gondozásában.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.