Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sebastian Bach megtalálta Nick Sterling utódját

Egy Jeff George nevű ismeretlen gitáros lett a nemrég távozott Nick Sterling utódja Sebastian Bach szólózenekarában. A zenész szeptember 28-án este debütált az egykori Skid Row frontember oldalán a kanadai Halifaxben.

Jeff George-ról (a képen) nem tudni túl sokat, de az biztos, hogy korábban az Asking Alexandria énekesével, Danny Worsnoppal zenélgetett. Sebastiannak azért kellett lecserélnie az utóbbi évek sajtónyilatkozataiban folyamatosan istenített, rendkívül fiatal Nick Sterlinget, mert anyagi természetű vitáik támadtak: ezek egy tévéshow felvételei előtt törtek felszínre, amikor Nick egyszerűen nem volt hajlandó aláírni a fellépésről szóló szerződést annak egy neki nem tetsző pontja miatt. A 22 éves Sterling társszerző volt az ex-Skid Row frontember tavalyi Kicking & Screaming lemezének nagyrészén. Az énekest Nick távozása óta Jinxx (Black Veil Brides), illetve Brent Woods (Vince Neil Band, Wildside) segítette ki a koncerteken.

Bach júniusban az olasz Linearock webrádiónak egyébként azt nyilatkozta: a szólócsapatában eszközölt tagcserék mögött szinte minden esetben üzleti okok keresendők. „Amennyiben egy bizonyos összeget kapsz a munkádért, nem engedheted meg magadnak, hogy még te fizess azért, hogy játszhass. Ha azt mondom valakinek a csapatból, hogy ennyit kapunk, ezen kell megosztoznunk, és valaki erre azt mondja, hogy ez így neki szar, csak annyit tudok válaszolni neki: tudod mit, viszlát! Mert ez biznisz. Ha azt látod, hogy lecserélem a zenekar tagjait, általában üzleti döntésről van szó."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.