Shock!

április 29.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Sebastian Bach érzékeny búcsút vett az ifjú tehetségtől?

Új gitárost mutatott be egy interjú során az egykori Skid Row frontember Sebastian Bach, de egyelőre nem tudni, hogy az ismeretlen Andy Wood fixen került a csapatba az ifjú titán Nick Sterling helyére, vagy csak kisegít-e az ex-Skid Row frontember bandájában.

Andy Wood korábban egy Down From Up nevű knoxville-i hard rock zenekarban játszott, és már ő lépett fel Bach bandájával a május 13-ai Lazerfesten, amelyet az iowa-i Boone-ban rendeztek meg. Mivel Johnny Chromatic, az énekes évek óta stabil másik gitárosa ott volt a színpadon, Wood természetesen a még mindig tizenéveiben járó Nick Sterling helyett gitározott a koncerten, arról azonban egyelőre nem szól a fáma, hogy vajon stabil tagként, Nick helyett érkezett-e a csapatba. Amennyiben igen, érdeklődve várjuk Bach magyarázatát, hiszen elmúlt néhány éve kis túlzással másról sem szólt, mint Sterling fényezéséről. A fiatal gitáros Sebastian tavalyi Kicking & Screaming albumának oroszlánrészén is társszerzőként szerepelt.

Bach mostani bandájában Wood és Chromatic mellett a nemrég csatlakozott Jason Christopher a basszusgitáros, a dobos pedig Bobby Jarzombek.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.