Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Schon visszaédesgetné Perryt a Journey élére?

0730nealsteveNoha eddig úgy tűnt, a Journey teljesen elégedett Arnel Pineda énekessel, akinek vezetésével a zenekar hihetetlenül sikeres turnékat bonyolított le világszerte az utóbbi években, Neal Schon gitáros most a Facebookon üzent Steve Perrynek, a csapat klasszikus énekesének, hogy beszéljenek.

„Remélem, kinyúlhatunk egymás irányába, és ismét felvehetjük a kapcsolatot. Hihetetlen összhang volt közöttünk. Annyira szeretem és becsülöm őt, amennyire az csak lehetséges. Steve, beszéljünk minél előbb!”, írta a Facebookon Neal Steve Perrynek, akivel a Journey az amerikai rocktörténelem egyik legnagyobb zenekarává vált. Schon már korábban sem zárta ki, hogy ismét egy színpadon álljon Perryvel a Journeyben, ám azt szigorúan Pineda megtartása mellett tartotta lehetségesnek. „Nem hinném, hogy bármilyen módon is elképzelhető lenne a munka Arnel nélkül ezen a ponton”, mondta tavaly egy Steve Perry esetleges visszatérését firtató kérdésre. „Soha nem mondhatod azt semmire, hogy soha. Talán tíz év múlva? Hat év múlva? Ki tudja… De ha valaha is felmerül a lehetőség, azt hiszem, mindkettejük ott lesz majd. Esetleg egy búcsúturné keretében, és akkor utána vége az egésznek. Ez lenne az egyetlen helyes út.”

Perry az utóbbi időben kemény dolgokon ment keresztül: a múlt hónapban mondta el egy interjúban, hogy nemrég melanomát távolítottak el az arcáról, mindössze néhány hónappal azután, hogy élettársa szintén egy daganatos megbetegedésben elhunyt. Ugyan elvileg egy új szólólemezen is dolgozik, ennek munkálatai a történtek miatt értelemszerűen csúsznak.

A Journey legutóbbi albuma, a 2011-es Eclipse világviszonylatban körülbelül 110 ezer példányos eladása még a zeneipar változásait tekintetben véve is óriási visszaesést jelentett elődje, a 2008-as Revelation eredményeihez képest, amely több mint 1,5 millió példányban talált gazdára világszerte, az Egyesült Államokban pedig platinalemez lett. A banda turnéi ugyanakkor ettől függetlenül is évekre visszamenőleg a leghatalmasabb bevételeket hozó koncertkörutak közé tartoznak Amerikában – el lehet képzelni, milyen őrületet eredményezne odaát, ha Perryvel állnának ki a színpadra…

 

Hozzászólások 

 
#1 The_Sentinel 2013-07-30 16:40
Nem kéne...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.