Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Salvus: február 9-én új album, február 21-én lemezbemutató Budapesten

1215salvusGyakorlatilag pontosan négy évvel az Önharckép című album megjelenése után, február 9-én ismét saját számokat tartalmazó hangzóanyaggal jelentkezik a budapesti Salvus zenekar. A csapat lemezbemutatója a Showbarlangban lesz február 21-én.

„A Lélektartó címre keresztelt dalcsokor esetében a recept továbbra is a modern, súlyos de egyben dallamos metal és a valódi tartalommal, mondanivalóval elővezetett igényes magyar szövegek keresztmetszeteként írható le, csak egy még kiérleltebb formában, mint eddig”, mondja a banda. Egy ilyen jeles esemény pedig nem múlhat el lemezbemutató koncert nélkül, így a törzshelyünkön, a budapesti Showbarlangban, egy igen vaskos program keretében el is játssza a csapat a teljes lemezt, no meg persze az összes olyan régi dalukat, amelyek elhagyása esetén a kedves közönség valószínűleg meglincselné őket.

„Az este vendége nem más, mint az intergalaktikus cyber-prog metalban utazó Mytra zenekar, akik tavaly megjelent Beta albumukkal bebizonyították, hogy az ufók igenis köztünk – azon belül is leginkább Kazincbarczikán – járnak, mert ilyen zseniálisan összetett és mégis hangulatos zenét egyszeri földi halandók max egy harmadik típusú találkozás esetén tudnának írni. Ezt pedig nem csak mi mondjuk de egyre több metal rajongó világszerte, ugyanis a csapat zenéje terjed mint a vírus. Az meg csak adalék, hogy Hocza Róbert, azaz Igor, a zenekar fő ufonautája felel ismét az új Salvus lemez billentyűs hangszerelésért, amely záloga a két zenekar koncertje után várható közös és tetemes mennyiségű pálinkafogyasztásnak.”

A koncert helyszínén természetesen a Lélektartó és a Beta CD is kapható lesz a két zenekar egyéb kegytárgyaival egyetemben. Kezdés 20.30-kor, a belépő mindössze ezer forint. További részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.