Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rudd: „Megpróbáltam kapcsolatba lépni Angusszal, de senki sem reagált”

0506ruddMegtörte hallgatását Phil Rudd, az AC/DC balhés dobosa, akinek büntetőügyében nyár elején hoz ítéletet az illetékes új-zélandi bíróság. Phil saját bevallása szerint botrányai őszi kipattanása óta hiába kereste a kapcsolatot zenésztársaival.

„Írtam nekik egy levelet, megpróbáltam kapcsolatba lépni Angusszal, de senki sem reagált", mondta a zenésztársai szerint már a tavalyi Rock Or Bust lemez felvételei közben is furcsán viselkedő Rudd az ausztrál A Current Affair tévéműsornak. „Nagyon csalódott vagyok, de hát ilyen az élet... Biztos vagyok benne, hogy nagyszerűen érzik magukat a turnén, és nagyon élvezik a közös játékot. Abban is biztos vagyok, hogy tényleg fantasztikusan szólal meg a banda. De lesz még turné, és azon én is ott leszek. Addig megy majd a zenekar, ameddig mindannyian meg nem halunk. Talán mindnyájunknak meg kell halnia ahhoz, hogy leálljon a csapat."

A 61 éves Rudd áprilisban bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt, de ezt leszámítva semmit sem mondott a tárgyaláson, és újságírói kérdésekre sem válaszolt. A dokumentumok szerint majdnem fél gramm metamfetamint és 91 gramm marihuánát foglaltak le a dobos otthonában még novemberben, amikor házkutatást tartottak nála. Utóbbi vizsgálatot az tette szükségessé, hogy Phil telefonon azzal fenyegette meg egy munkatársát és annak lányát, hogy megöli őket. Ez ügyvédje szerint pusztán csak egy dühös, indulatos beszélgetés volt, Ruddnak természetesen esze ágában sem volt ténylegesen megölni az érintetteket, de Új-Zélandon már ilyesmivel fenyegetőzni is bűncselekménynek számít. Az ügyben június 21-én hoznak ítéletet. A korábbi hírek szerint akár hét év szabadságvesztés is várhat a zenészre, bár ezen azért őszintén megdöbbennénk. Phil mindenesetre tisztában van vele, hogy hibázott. „Belátom, hogy tévutakon jártam. Innen már csakis előre és felfelé vezethet az utam", mondta a mostani interjúban.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.