Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Roy Mayorgával mehet tovább Vinnie Paul helyén a Hellyeah

0419mayorgaNoha eddig úgy tűnt, Vinnie Paul tavalyi halálát követően leáll a Hellyeah, lehet, hogy végül mégis megy tovább a zenekar. Bizonyos jelek és híresztelések szerint a csapat Roy Mayorgával folytathatja.

Mivel Vinnie Paul váratlan tavaly júniusi halála előtt gyakorlatilag teljes egészében feldobolta a Hellyeah készülő nagylemezét, természetesen nem is lehetett kérdéses, hogy társai befejezik a munkát a dobos utolsó albumán. A lemez valamikor nyáron kerül a boltokba az Eleven Seven gondozásában, és 333 címmel már bemutatták róla az első számot is. A zenekar eddig sem titkolta, hogy pár fellépés erejéig mindenképpen megemlékeznek majd elhunyt társukról: ezek közül egy bulit máris lekötöttek május 11-ére, a Las Vegas-i House Of Bluesba. Most azonban arra mutatnak a jelek, hogy akár tartósan is maradhatnak, méghozzá a Stone Sour dobosával, Roy Mayorgával Vinnie cucca mögött.

A pletykák mellett a kooperáció legegyértelműbb jele, hogy Roy két fotót is kiposztolt az Instagramra új dobfelszereléséről, amelynek összeállítását, jellegét többen is egyből Vinnie Paulra emlékeztetőnek bélyegezték. Mayorga emellett bizonyosan ráér majd a következő két évben, hiszen a Stone Sour a Slipknot feléledése miatt inaktív lesz ebben a periódusban. Roy emellett jó haver is, sőt, már zenélt is Kyle Sanders basszerrel a Medicationben a 2000-es évek elején. További információk remélhetőleg hamarosan…

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.