Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rosszabbra fordult Chi Cheng állapota

Rossz hírek érkeztek az évek óta kómában fekvő Deftones basszer, Chi Cheng állapotáról: az egyik New Jersey-i speciális intézetben kezelt muzsikus tüdőgyulladást kapott, ami ilyen állapotban lévő embereknél nagyon súlyos, akár végzetes következményekkel is járhat.

Chi Chenget a napokban az intenzív osztályra kellett szállítani, miután állapota drasztikusan romlott az eddigiekhez képest. „Komoly gond van: tüdőgyulladás és még valami, amiről nem tudjuk, micsoda”, áll a család nyilatkozatában, amit a OneLoveForChi oldalon tettek közzé. „Imádkozzatok érte!” Cheng jelenleg három különféle antibiotikumot is kap annak érdekében, hogy kezeljék nála a betegséget, állítólag vérnyomása és vérének oxigénszintje is alacsonyabb a kelleténél. A basszer állapotáról legutóbb februárban érkeztek hírek, méghozzá örömteliek: akkor úgy tűnt, kezd magához térni az eszméletlenségből egy legalább részlegesen eszméleténél lévő állapotba. Chi állapotában érezhető javulást jelentett, hogy képesnek bizonyult megmozdítani a lábát, ha erre kérték.

Chi Cheng 2008. november 4-én szenvedett súlyos autóbalesetet a kaliforniai Santa Clarában: óránkénti 70 kilométeres sebesség mellett ütköztek egy másik gépjárművel, ami után kocsijuk háromszor megpördült, a biztonsági öv nélkül utazó basszusgitáros pedig kirepült az anyósülésből a szélvédőn át. Chi azóta úgynevezett éberkómában fekszik, de az eredetihez képest a hónapok múltával jelentősen javult az állapota: néha lassú mozdulatokat tett a kezeivel, és egyszer-egyszer már szemkontaktust is sikerült vele teremteni. „Az a legszörnyűbb félelmem, hogy tudatában van mindennek, ami körülötte zajlik, csak nem tud reagálni semmire…”, mondta a Shock!-nak adott interjújában tavaly nyáron Abe Cunningham dobos.

 

Hozzászólások 

 
+4 #3 jesse 2012-06-18 10:09
Szorítunk érte, mi akiknek mérföldkő ez a zenekar és ő nem is kevéssel hanem sokkal járult hozzá.
Idézet
 
 
+4 #2 D.Dani 2012-06-17 23:37
Ő évek óta folytat egy harcot, amit nem most fog feladni.
Idézet
 
 
+10 #1 matheusthemaggot 2012-06-17 11:05
Jobbulást neki, reméljük mihamarabb felépül!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.