Shock!

július 24.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rockmaraton 2019: Turilli / Lione Rhapsody, Wolfheart, Booze & Glory

1212rhÚjabb neveket jelentett be a Rockmaraton. A szervezők július 8-14. között várják a közönséget a dunaújvárosi Szalki-szigetre, ahol Fabio Lione és Luca Turilli Rhapsodyja, a Wolfheart és a Booze & Glory is ott lesz.

Fabio Lione és Luca Turilli rhapsodys búcsúturnéja annyira jól sikerült, hogy úgy döntöttek, mégis folytatják – jövő nyáron így a Rockmaraton színpadán köszönthetjük ismét a Turilli / Lione Rhapsody legénységét. Idén szeptemberben jelent meg a Wolfheart negyedik albuma – a melodikus death metalban utazó finnek a nyár közepén, a Duna-parton mutatják meg a fagyos hangulatú dalaikat. 2019-ben pont tízéves lesz a Booze & Glory – a brit street punk csapat koncertjén garantált a buli és a megőrülés! A ma bejelentett magyar fellépők pedig: Akela, Andartar, Dystopia, HétköznaPI CSAlódások, Leecher, Mobilmánia + Vikidál Gyula, Niburta, Omega Diatribe, Rebel, Red Swamp, Stubborn.

A fentiek mellett ott lesz a feszten a Philip H. Anselmo & The Illegals, a Paradise Lost, a Metal Church, az Aborted, a Carach Angren, a Terror, a MGLA, a Jinjer, az Eluveitie, a Krisiun, a Rise Of The Northstar, a Nervosa, a Gloryhammer, a The Casualties, a Gutalax, az Alcohol, a Bornholm, a Dorothy, az Echonald, a Fostartály, a Jack, a Leander Kills, a Reason, a Room of the Mad Robots, a Samas, a Shapat Terror, az Agregator, az Apey & the Pea, a Borders of Byzantium, a Christian Epidemic, a Dalriada, a Derkovbois, a Divided, az Éhenkórászok, a Kylfingar, a Nevergreen, a Tales of Evening, az Archaic, az Aurora, a Bloody Roots, a Blues Company, a Cadaveres, a Depresszió, a New Friend Request, a Nova Prospect, a Rómeó Vérzik, a Social Free Face, a The Wedding At The Slaughterhouse, az Angerseed, a Cool Head Klan, a Fegyelmező Részleg, a Magor, a Nemecsek, a Phoenix RT, a Pokolgép, a Prosectura, a Road, a Sear Bliss, a Tisztán A Cél Felé, a Counter Clockwise, az Isatha, a Junkies, a Krampüs, a Lord, a Moby Dick, az Omen, az Ørdøg, a Paediatrician, a Tiansen és a Wall Of Sleep. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Süss Fel Nap, 2004. november 23.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.