Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rise To Ruin: évek előkészítése után végre itt a bemutatkozó lemez

Sok-sok éve húzódó projekttel készült el a Raze To The Ground és Slytract zenekarok tagságából alakult Rise To Ruin: július 13-án megjelenik a csapat bemutatkozó lemeze, a To Bury A King.

0709rtr

A Budapest című első klip már el is készült, és az albumot is meg lehet hallgatni. A Rise To Ruin tagjai, azaz Zsengellér Szabolcs énekes, Czeglédi Gyula gitáros, Jakab Viktor basszusgitáros és Galántay Tamás dobos a Slytract és a Raze To The Ground zenekarokból lehetnek ismerősek. „Ez egyelőre egy stúdióprojekt, ami már nagyon régóta megvolt darabokban, de időnek kellett eltelnie, hogy összeálljon”, mondja Gyula. „Amikor elküldtem a többieknek a lemezanyagot, senki nem volt lekorlátozva, hogy milyen jellegű dolgot hozzon, az elsődleges cél az volt, hogy mindenki ki tudja élni a saját kreativitását. Alapvetően azért hoztuk ezt létre, hogy többet tudjunk együtt lógni, közösen zenélni, a bennünk maradt zenét, kreativitást kiengedni, jó dalokat írni és ezeket átadni azoknak, akik majd meghallgatják ezt a cuccot…”

A lemez a GarageLiveon keresztül az összes számottevő online zeneboltban és stream oldalon elérhető lesz (ITunes, Google Play, Spotify, Deezer stb.), az első klip máris kész.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.