Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Richie Faulkner: infarktusról és tízórás szívműtétről szólnak a hírek

A rockszakmában terjengő hírek szerint nagyon komoly életveszélyben volt Richie Faulkner, a Judas Priest gitárosa. A 41 éves zenészt a hét elején szívproblémákkal szállították kórházba.

judas_priest_2015_03

Félbeszakította aktuális észak-amerikai turnéját a Judas Priest, miután Richie Faulkner gitárost kórházba szállították a vasárnapi, louisville-i Louder Than Life fesztiválon adott koncert után. Eddig annyit lehetett tudni, hogy a 41 éves zenésznél súlyos szívproblémák jelentkeztek, illetve másnap barátnője, Mariah Lynch – a korábbi Dokken-gitáros, George Lynch lánya – annyit tett ki közösségi felületeire: Faulkner stabil állapotban van és pihen, miután komoly, sürgősségi szívműtétet hajtottak végre rajta. Most Richie egyik zenészkollégája, a Tesla gitárosa, Frank Hannon szolgált további információkkal. Hannon állítása szerint Faulkner a színpadról történt vasárnapi távozása után infarktust kapott, és utána tízórás, nyitott szívműtétet hajtottak végre rajta. További információk remélhetőleg hamarosan…

A Judas Priest jövőre elvileg Budapesten is fellép, a tervezett magyar dátum 2022. július 11. lesz, a helyszín az Aréna. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Pallagi László 2021-09-30 14:32
Teljes gyógyulást, Sólyom! Muszáj még nagyon sokáig hallanunk a játékodat!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.