Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Rich Ward sosem szerepelt a felvételeken"

Nem vesz be ritmusgitárost a távozott Rich Ward helyére az Adrenaline Mob, akik négytagú zenekarként kezdik meg a koncertezést ezekben a napokban a hamarosan megjelenő Omertá bemutatkozó lemez kapcsán. Minderről Mike Orlando, a csapat gitárosa beszélt egy friss interjúban.

„Rich Ward sosem szerepelt a felvételeken, elsősorban a turnéra vettük be, és Paul DiLeóra ugyanez áll", magyarázta Mike Orlando a NY Hard Rock Music Examinernek. „Öttagú bandaként jöttünk elő, de amit hallhatott a közönség, az Mike Portnoy, Russell Allen és én voltunk. Mindig is mi hárman jelentettük a zenekar magját. Berántottuk Rich-et és Pault a turnéra, de sajnos az időbeosztások ütköztek egymással. Nem akartuk, hogy ez akár minket, akár őket gátolja a turnézásban vagy akármi másban, így aztán úgy döntöttünk, nem folytatjuk közösen tovább. A zenekar most, négy taggal is jobban szól, mint azelőtt bármikor – alig várjuk, hogy rászabadítsuk magunkat a világra!"

Orlando szerint az Adrenaline Mob igazi koncertzenekar. „Egyszerűen lángol a csapat! Hihetetlen az az energia, ami Russ, Portnoy és köztem felszabadul, és most már John Moyer is része ennek az egésznek. Ez egy élő banda, ehhez kétség sem férhet. Új szintre juttatjuk a koncerteken a dalokat. Energia, erő szempontjából egymásból táplálkozunk a színpadon. Az emberek mind azt mondják, hogy látszik rajtunk, mennyire élvezzük a zenélést, és tényleg ez a helyzet. Robbanásveszélyesek vagyunk együtt a színpadon. Számos felállásban játszottam már, de ez valami varázslatos!"

Mike szerint az Adrenaline Mob nem hirtelen fellángolás, hanem hosszú távra berendezkedő játékosként kell velük számolni. „Azt tervezem, hogy a nyolcadik lemezünk kapcsán is beszélgethetünk majd", mondta a riporter ezt firtató kérdésére a gitáros. „Johnt is meg akarjuk tartani a csapatban, hogy mind közösen írjuk a dalokat – hihetetlen lesz! Fel akarjuk építeni ezt az egészet. Csakis Johnt tudom idézni, aki azt mondta, ugyanakkora sikerekre törekszünk az Adrenaline Mobbal, mint amekkorát a Disturbed-del is elért. Pontosan ez a terv!"

Az Adrenaline Mob június 15-én a PeCsa Music Clubban koncertezik a Livesound szervezésében.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.