Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rex: „Folyamatosan kapcsolatban vagyok Phil Anselmóval”

Noha Rex Brown távozott a Downból, saját bevallása szerint semmiféle feszültség vagy rossz szájíz nincs benne a váltással kapcsolatban. A basszusgitáros nagyban pörög új zenekara, a Kill Devil Hill dolgain, egy új daluk meg is hallgatható.

„Nincs ellenségeskedés vagy bármi, folyamatosan beszélek Philippel", mondta Rex a That Metal Showban. „De itt volt az ideje a váltásnak. Megismertem a zenésztársaimat a Kill Devil Hillben, és tudtam, hogy egyszerűen lépnem kell zenészként. Ennyiről van szó."

Phil Anselmo egy interjúban nemrég nyíltan beszélt Rex Downból történt távozásáról. „Nézd meg, mi történt Rexszel. Ott is próbálkoztam. Mindent beleadtam, és tiszta szívemből és lelkemből imádom Rex Brownt. De az isten verje meg, soha egyikünk kedvéért sem fogja letenni azt a kibaszott üveget. És így meg fog halni, amit meg is mondtak neki. De én nem fogok ehhez asszisztálni, mert a környezetemben nem ihat. Ennyi. És ez azzal jár, hogy nem lehet itt most, mert kibaszottul piál. Ennyi dióhéjban a történet, ezt leszámítva semmi feszültség nincs köztünk, a legjobb barátok vagyunk. De képtelen leállni a kibaszott piálással."

Rex 2009-ben súlyos hasnyálmirigy-fertőzéssel került kórházba, ami alkoholproblémákkal küzdő emberek esetében gyakran előfordul, az egykori Guns N' Roses basszer Duff McKagan is csaknem belehalt egy hasonlóba 1994-ben.

Rex új bandája, a Vinny Appice dobossal gründolt Kill Devil Hill Time And Time Again nevű friss dala itt meghallgatható.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.