Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rex Brown: „Nyugodj békében, Vinnie testvér!”

1205pantera10Megszólalt Vinnie Paul halála kapcsán a dobos egykori panterás zenésztársa, Rex Brown. Közben az is kiderült: Vinnie tragédiáját alighanem szívroham okozta.

Lapértesülések, konkrétan a Las Vegas Review-Journal tudomása szerint egy masszív infarktus vitte el helyi idő szerint pénteken Vinnie Pault, a Pantera egykori dobosát. A zenészt 54 éves korában, álmában érte a halál, a hivatalos okokat még vizsgálják a szakértők. Miután ezek a vizsgálatok befejeződtek, Vinnie-t odahaza, Texasban helyezik majd örök nyugalomra édesanyja, illetve 2004-ben meggyilkolt öccse, Dimebag Darrell mellett.

Phil Anselmo egyelőre nem szólalt meg a tragédia ügyében, mindössze egy gyertya képét tette ki közösségi felületeire. Rex Brown ugyanakkor már közzétett egy rövidebb nyilatkozatot a történetek kapcsán. „Az elmúlt néhány nap rendkívül nehéz és fájdalmas volt. Több időre van szükségem, hogy egyenesbe jöjjek az érzéseimmel. Mindenkinek köszönöm a szeretetteljes üzeneteket, hamarosan kiadok majd egy hivatalos sajtónyilatkozatot is. Nyugodj békében, Vinnie testvér!", írta a Pantera volt basszere, aki később a kommentszekcióban még hozzátett ehhez néhány gondolatot. „Valamit muszáj leszögeznem: ez az egész nem rólam szól, hanem a szeretetről, illetve nagyszerű időkről és barátságokról, amit régen együtt megéltünk. Mindekinek magának kell megbirkóznia ezzel az egésszel. Mindenki imádkozzon Jerry Abbottért. Senkinek sem kellene két ilyen hihetetlen fiút eltemetnie egy élet alatt. Az Isten áldjon meg mindnyájatokat. A következő napokban a legmélyebb érzéseimről is beszámolok majd."

Vinnie Paulról szóló személyes megemlékezésünket itt olvashatod.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.