Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Rex Brown bevállalna egy Pantera-tribute zenekart

Rex Brown Rex Brown, a Pantera ex-bőgőse támogatja egy tribute turné ötletét, melyet egykori zenekara tiszteletére szerveznének. Pontosabban egy olyanét, amelyen mind ő, mind Philip Anselmo, mind Zakk Wylde venne részt.

Brown március 2-án, hétfőn reagált egy Twitter posztra, amiben Dimebag barátnőjét idézik, miszerint ő is támogatna egy ilyen turnét. Rita Haney, a néhai Pantera gitáros, Dimebag Darrell élettársa azt nyilatkozta a múlt héten, hogy részéről rendben lenne egy tisztelgésnek szánt esetleges turné a fent említett három zenész részvételével.

Rex ezt írta az azóta törölt tweetjében: „Szeretném, ha az emberek megértenék, mit akarok mondani. Nem Rita mondja meg, hogy mi fog történni, hanem Philip és én... Én benne vagyok. Vágjátok?!?!?!?"

Múlt hónapban Rita Haney azt mondta, hogy részéről „határozottan rendben lenne egy ilyen turné. Ott szeretnék lenni minden koncerten." Habár azt nem mondta, hogy ezen a felvetésen túl egy Pantera reuniont is ajánlana.

Hozzátette: „Hogy a Panterát próbálnám újra összerakni? Nem, az gusztustalan lenne a többi srác nélkül. De azt hiszem, hogy tisztelgésként óriási dolog lenne, mert tudom, hogy a rajongók, és el tudom képzelni, hogy mások is úgy vannak vele, hogy mivel nem láthatták a Panterát ezeket a számokat játszani, nagyszerű lenne legalább azt látni, hogy valaki előadja őket, és olyasvalaki, aki nagyon szereti őket. Szóval, igen, azt hiszem, nagyon baró lenne.

Anselmo is és Wylde is nyitottak voltak már korábban is az ötletre. Az idei Rockmaratonon már ízelítőt kaphattunk belőle, milyen az, amikor Phil Anselmo és a The Illegals a Pantera életművéből válogat. Aki nyáron nem ment le Dunaújvárosba, vagy duplázni szeretne, annak a Barba Negra Trackben alkalma lesz rá: 2020. július 31-én ismét hazánkban játszik a legendás frontember és csapata.

A kedvezményes jegyek a készlet erejéig 7500, illetve 8500 forintért szerezhetők be, a teljes árú belépő 9500 forintba kerül. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#3 Levus 2020-03-04 11:09
Az Abbott tesók meghaltak, szabad a pálya egy kis lóvét összeszedni. Imádom a bandát és nincs alapvetően bajom Philékkel DE azért van egy ilyen szaga a dolognak. És nem is biztos, hogy olyan nagyon jó ötlet.
Idézet
 
 
#2 Sziddharta 2020-03-03 19:20
miért nem száll be a Phil bandájába haknizni.
Idézet
 
 
#1 Venomádi 2020-03-03 16:54
Engem inkább az érdekelne, ha ez a három ember összerakna saját számokat, amik mellesleg "panterásak" is. Anselmoék jól tolták tavaly, de számomra egy egyszernézős hakni volt. Most jön még egy rókabőr, aztán még egy. A majd esedékes európai NOLA kör persze nem érinti Magyarországot. Egyelőre.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.