Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Rettenetesen büszkék vagyunk a lemezre”

Március 2-án jelenik meg a Sunset első albuma. A We Are Eternity!-ről most még egy dal hallgatható meg a már ismert Motivator mellett.

0119sunset

Pénteken, a HammerWorld mellékleteként jelenik meg a Sunset első lemeze. Ahogy a cím is mutatja, a srácok túlnyomórészt angol szövegekkel operálnak a korongon, de természetesen magyar nyelvű szerzemények is helyet kapnak az előreláthatóan tíz dalt tartalmazó anyagon. A dalszövegeket a dobok mögött ülő Hámori Dávid verseiből Fehér Sándor basszusgitáros fordította. Noha az elmúlt évek során a digitális platformokon már jónéhány dalt megjelentetett az ötös, a debütáló lemezen egy kivétellel kizárólag korábban nem publikált dalok hallhatók majd. „Rettenetesen büszkék vagyunk a lemezre. Minden viszontagság – amiből jutott bőven – ellenére a végeredmény pontosan annyira lett jó, mint amennyi munkát belefektettünk. A lemez címét az első kiadott dalunk szövegéből kölcsönöztük: Mi vagyunk az öröklét. A Mi nem a zenekart jelenti, hanem mindenkit körülöttünk, akik inspiráltak, akik befolyással voltak az életünkre, így a zenénkre, szövegeinkre is. Ők voltak a színek, mi az ecset és a We Are Eternity a vászon", mondja a zenekar.

A zenekar január végén kezdte meg országjáró turnéját a KIES zenekar társaságában, március 18-án pedig nagyszabású lemezbemutató koncertet tart a Dürer Kertben, ahova extra látvánnyal, meglepetésvendégekkel és pályafutásuk eddigi leghosszabb koncertjével készülnek.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+3 #4 Csabika 2017-03-02 11:50
12 egy tucat, rágógumi!
Semmi, teljesen érdektelen.
Idézet
 
 
+2 #3 revdav11 2017-03-01 22:48
Idézet - biszex srác:
Ez a dobos fiúka nagyon HOT!!! :P :P

Takarodj már.

A számoktól nem ájultam el, de mindenképp adok egy esélyt az albumnak, de valószínűleg ha nem lennének magyarok még ennyire se mozgatna meg,.
Idézet
 
 
+1 #2 biszex srác 2017-03-01 18:41
Ez a dobos fiúka nagyon HOT!!! :P :P
Idézet
 
 
+6 #1 sohamaar 2017-03-01 11:48
Ez se jobb, mint az előző. Nagyjából a Depresszió szintjén van ez az együttes. A szövegeik is pont annyira felszínesek és semmitmondóak.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.