Shock!

október 20.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Renegades címmel érkezik a renegát L.A. Guns első nagylemeze

November 13-án jelenik meg az L.A. Guns Steve Riley és Kelly Nickels által fémjelzett változatának első nagylemeze. A zenekar albuma a Renegades címet kapta.

0421rileylaguns

lagunsr_cSemmiképpen sem újdonság, hogy egyszerre két verzió is létezik az L.A. Gunsból, hiszen a 2000-es években már megéltünk egyszer egy ilyen állapotot. Most ismét két inkarnációja működik a legendás hollywoodi sleaze rock’n’rollereknek, miután Steve Riley dobos is összerakta a saját csapatát. Mint ismeretes, Riley tulajdonképpen egyedül maradt, miután Phil Lewis énekes pár évvel ezelőtt lelécelt mellőle, hogy ismét Tracii Guns gitárossal zenéljen. Utóbbi banda egy ideig használta ugyan toldatként kettejük nevét, de aztán elhagyták ezt. Az L.A. Guns nevet azonban Riley is használhatja, és idén a Golden Robot kiadónál ő is nagylemezt jelentet meg. Riley társai között ott találunk egy régi L.A. Guns-veteránt Kelly Nickels basszer személyében, aki a klasszikus felállás egyik oszlopának számított annak idején. Pletykák szerint Kellyt korábban Phil és Tracii is megkörnyékezte, hogy térjen vissza hozzájuk, de nekik ajtót mutatott. Szintén nem teljesen ismeretlen a banda hívei előtt Scotty Griffin gitáros, aki Lewis távozásáig basszusozott a csapatban, az énekes pedig Kurt Frohlich.

A zenekar már három dalt is bemutatott, most pedig az is kiderült, hogy november 13-án, az ausztrál Golden Robot kiadónál érkezik majd az első teljes nagylemez. Ennek címe Renegades lesz.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.