Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Remélhetőleg az In Flames és az Amaranthe rajongói egyaránt meghallgatnak majd minket”

Meghallgatható még egy új szám a CyHra első lemezéről. A soraiban többek között Jesper Strömbladot és Peter Iwerset is ott tudó csapat felállása nemrég ötfősre hízott.

1014cyhra

Az Amaranthe-ot otthagyó Jake E. énekes, illetve az In Flames soraiból távozott Peter Iwers basszer fogott össze a CyHra nevű formációban pár hónappal ezelőtt, ahol a további alaptagok Jesper Strömblad, az In Flames alapító gitárosa, illetve Alex Landenburg dobos, akit Luca Turilli Rhapsodyjából lehet ismerni. A zenekar első nagylemeze már október második felében megjelenik a Spinefarmnál, címe Letters To Myself lesz. Ezen még nem játszott a zenekar frissen csatasorba állított másodgitárosa, Euge Valovirta, aki korábban a Shiningban zenélt, de a koncerteken már ő is ott lesz a többiekkel.

Jake szerint a zene nem emlékeztet direktben sem a korai In Flamesre, sem az Amaranthe-ra. „Azonnal hallani, hogy Jesper benne van, de nem a régi In Flamest idézi a zene. Modern metalról beszélünk, amiben hallani Jesper dallamait, és épp ettől annyira érdekes vele dolgozni. Olyan, mint Slash: amint meghallod, tudod, hogy Slash játszik. Na, Jesper ugyanilyen. Az Amaranthe-rajongók pedig a dallamokról, az agyba rögzülő refrénekről azt is azonnal felismerik majd, hogy én is benne vagyok a csapatban. Ez egy jó keverék. Remélhetőleg az In Flames és az Amaranthe rajongói egyaránt meghallgatják majd a csapatot, és bejön nekik, amit hallanak..."

cyhra_cA dallista az alábbi lesz:

01. Karma
02. Heartrage
03. Here To Save You
04. Muted Life
05. Closure
06. Letter To Myself
07. Dark Clarity
08. Holding Your Breath
09. Rescue Ride
10. Black Wings
11. Inside A Lullaby
12. Dead To Me
13. Letters To Myself

A már ismert Karma mellett alább a Letter To Myself is meghallgatható. A CyHra élő debütálása október 27-én lesz Finnországban.

 

Hozzászólások 

 
+3 #1 sanctus 2017-10-16 06:05
A verze énektémája csak szerintem nettó Kamelot? :) Egyébként nem rossz, de nem is extra a szám. Valahol már annak is örülni kell hogy Jesper még alkot, nem tettem volna rá jelentősebb összeget pár évvel ezelőtt..
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.