Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Remain Violent: új dal a Warbringer műhelyéből

Remain Violent címmel meghallgatható egy új dal a Los Angeles-i Warbringertől. A zenekar új nagylemeze meglehetősen hosszú kihagyás után, március 31-én jelenik meg Woe To The Vanquished címmel.

1221warbringer

Tavalyelőtt igen komoly érvágást szenvedett el a Warbringer, miután távozott soraikból John Laux gitáros és Carlos Cruz dobos. Akkor maga John Kevill énekes/főnök sem volt biztos a folytatásban, 2015-re azonban ismét létrejött egy szilárd felállás: Laux helyére Noah Young, Cruz dobos posztjára Vicken Hovsepian, a szintén lelécelt Ben Mottsman basszer posztjára pedig Alex Malmquist került.

A zenekar tavasszal hozza ki új albumát a Napalm kiadónál, amelynek címe Woe To The Vanquished lesz, és Mike Plottnikoff (Fear Factory, In Flames) volt a producere. Kevill durva, kegyetlen, de dallamos és progresszív anyagot ígér, amelybe a klasszikus thrash mellett rengeteg modernebb, extrémmetalos elem is szorult. „Összességében gyorsabb és lényegretörőbb a lemez mindennél, amit warbringer_ceddig kiadtunk, de zárásként szintén itt szerepel az eddigi legnagyszabásúbb és legambíciózusabb dalunk, a 11 perces When The Guns Fell Silent is”, mondja a frontember.

A lemez dallistája így fest:

01. Silhouettes
02. Woe To The Vanquished
03. Remain Violent
04. Shellfire
05. Descending Blade
06. Spectral Asylum
07. Divinity Of Flesh
08. When The Guns Fell Silent

Emellé egy bónusz bakelit single is beszerezhető lesz, rajta a Death Evil Deadjének és a Coroner Arc Lite-jának feldolgozásával. A lemezről most bemutatták a harmadik dalt is Remain Violent címmel, és tavasszal a szintén új albummal jelentkező Havok, a GOROD és az Exmortus társaságában turnéznak majd Európában. Április 19-én, a bécsi Arenában meg is lehet nézni őket.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.