Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Régi thrasherek találtak ismét egymásra

Megvált dobosától, Craig Nielsentől Arizona elsőszámú thrash bandája, a Flotsam And Jetsam, és visszavette soraiba régi ütősét, Kelly David Smith-t. A zenekar felállása így jelenleg azonos a '90-es években aktív összeállításéval.

A Flotsam And Jetsam a többség számára még ma is csak arról ismert elsősorban, hogy a Metallica annak idején innen csaklizta el Jason Newstedet, aki a zenekar alapítója és fő dalszerzője volt, pedig a csapat Jason lassan negyedszázada történt dobbantása óta is folyamatosan aktív volt. A régi ütős visszatérésével ráadásul ismét összeállt az a felállás, amely három igen jól sikerült albumot jegyez az 1992-es Cuatro, az 1995-ös Drift és az 1997-es High képében, így kíváncsian várjuk, mivel rukkol elő legközelebb Eric „A.K." Knutson énekes, az Ed Carlson – Michael Gilbert gitárduó, Jason Ward basszusgitáros, illetve a társaihoz visszatalált Kelly David Smith.

A Flotsam már megkezdte az előkészületeket a melóhoz, és annyi már biztos, hogy a lemezfelvételekhez szükséges pénz egy részét – mint egyre többen – ők is a PledgeMusic projekt révén kívánják összegyűjteni. Ennek lényege röviden és leegyszerűsítve nagyjából annyi, hogy a rajongók közvetlenül járulhatnak hozzá kedvenceik aktuális vállalkozásaihoz, maguk az előadók pedig a befolyt összegek egy részét jótékonykodásra fordíthatják.

A banda legutóbbi albuma The Cold címmel tavaly év végén vált hozzáférhetővé.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.